Red Warszawa

27/04-18 kl. 21.00
Red Warszawa
Dørene åbner kl. 20.00
Forsalg: 110,- kr. (ekskl. gebyr)
Dør: 140,- kr.

 

 

#SilhuetKoncert
Denne koncert er en del af vores #SilhuetKoncerter.
#SilhuetKoncerter er koncerter, der i forskellige grad definerer os. #SilhuetKoncerter viser i høj grad, hvem vi er som Spillested. #Silhuetkoncerter er musiske fyrtårne gennem 2018, og du vil blive præsenteret for både ny og kendt musik.

 

Denne #SilhuetKoncert er med Red Warszawa

Red Warszawa er på turné efterår 2017 og forår 2018 og lægger, endnu engang, vejen forbi Kansas City. Vi har en langdistanceromance til bandet, og glæder os igen til at præsentere dem som en af vores #SilhuetKoncerter.

 

“Kys din sjæl og dans din fødsel”-turné

“Kys din sjæl og dans din fødsel” er et mental/fysisk tilbud til gravide i Københavns kommune. Nu har Red Warszawa så lånt titlen og hvorfor?? fordiiii…. det lød meget godt. At det så i Red Warszawa er blevet til “Kys din fødsel” er en anden snak.

 

Når Red Warszawa er i mødregruppe laver de simulerede fødsler og siger til hinanden “Du føder så smukt”. Det har de nemlig set i filmen “4 fødende kvinder fra 1975” (en film om store budske). Nogen gange simulerer Red Warszawa også naturfødsler på et sten i en flod. Det er så smukt. Når Red Warszawa er færdige med at føde vender de tilbage til mødregruppen og udbryder “Hvor bliver det skønt at menstruere igen”.

Kom og kys din fødsel eller genfødsel når red warszawa rammer dit lokale spillested.
#mødregruppeforvoldeligepsykopater

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Arrangementet og Kansas City er støttet af:

By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune

odense-musikudvalg_logo_pos  kunstfonden_logo_small

Priser

Forsalg: 110 kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 140 kr.

Nyheder Se alle
3. januar 2018

Der er udsolgt af billetter inkl. spisning til arrangementet “Så Længe Jeg Lever – En hyldest til John Mogensen” 4. maj.

Der er stadig ledige billetter ekskl. spisning.

Nyhedsbrev