Iceage

Fredag d. 28. sept. kl. 21.00

Iceage

+ Shiny Darkly

Forsalg: 120,- kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 180,- kr.

Dørene åbner kl. 20.00

 

 

 

Iceage are the most influential danish rock band since The Sods and have almost single handedly brought international attention back on danish underground music since their release debut album New Brigade in 2011. 
Just out of their teens, it seems Copenhagen’s Iceage have only added to the anxiety and tension that made their debut album, New Brigade, so compelling. But now, they’re challenging their raging emotions instead of simply expressing them. You’re Nothing, Iceage’s sophomore album, is the sound of a band pushing their singular mix of punk, Goth, hardcore, and post-punk to even further extremes. It’s overwhelming how many ways Iceage have found to write the short aggressive rock song.

When you see Iceage live you get the feeling the songs are just about to fall apart before miraculously recovering, always rewarding you with a climax. This menacing energy is more forceful on You’re Nothing. It is a more epic sound, like a rough sea.

 

2018 will see them release their 4th studio album and take further step towards deserved international stardom as one of the most acclaimed rock bands in contemporary music.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arrangementet og Kansas City er støttet af:

By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune

odense-musikudvalg_logo_pos  kunstfonden_logo_small

Priser

Forsalg: 120 kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 180 kr.

Nyheder Se alle
22. august 2018

Tilmeldingen til MudMusic er åben!

 

For at dit band kan tages i betragtning til MudMusic 2018, skal I:

  • Være fra Fyn. Hertil skal størstedelen af bandet være bosat på Fyn.
  • Være et band på minimum tre personer.
  • Spille på amatør- eller halvprofessionelt plan og ikke være i besiddelse af en pladekontrakt ved et af de større pladeselskaber.
  • Spille originalt materiale.
  • Kunne vedhæfte materiale med jeres musik i ansøgningen.

Vi udvælger ikke deltagende bands ud fra hverken genre eller grad af professionalisme – tværtimod søger vi potentiale, nysgerrighed, engagement og motivation for at lære og blive bedre – på tværs af genre og udtryk.

 

se mere på mudmusic.dk

Nyhedsbrev