Pede B & Mund De Carlo

Lørdag d. 22. sept. kl. 21.00

Pede B & Mund De Carlo

+ Rudbæk

Dørene åbner kl. 20.00

Forsalg: 100,- kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 120,- kr.

 

Pede B var planlagt at skulle optræde lørdag d. 22. september hos Kansas City, hvor Mund De Carlo skulle optræde samme aften hos Kulturmaskinen Odense i samarbejde med DanceLikeaMonkey. Det opdagede alle tre arrangører hurtigt, og i stedet for at gennemføre to koncerter forskellige steder samme aften, besluttede de hurtigt at slå deres musiske forehavende sammen og afholde én samlet rapaften.

 

 

 

Pede B
Den danske sværvægtsrapper Pede B annoncerer efterårstour, som sender ham rundt til 10 danske byer. Sammen med det gamle hold, DjNoize, Adam Sampler og LuxXx, så kan de danske hiphop-fans forvente sig et brag af en koncertoplevelse fra den rim-spyttende hiphop-poet.

 

Peter Bigaard, alias Pede B, er med mere end ti år på bagen på den danske hiphopscene efterhånden en af de særdeles erfarne i gamet. Med en begyndelse som freestyle-rapper i talentkonkurrencen MC’s Fight Night, høstede Pede B tre sejre i henholdsvis 2005, 2007 og 2009, og positionerede sig som en af landets helt store improvisatoriske lyrikhelte. Siden da har Pede B udmærket sig som etableret hiphopartist med et udgivelseskatalog der næsten tæller næsten ti studiealbums og utallige tætpakkede koncerter gennemtiderne.

 

Seneste udgivelse fra Pede B kom i 2017, hvor han på det anmelderroste album ‘Sparring’ håndplukkede en række af Danmarks bedste rappere som gæster. Selve processen på det nye album symboliserede det stik modsatte af MC’s Fight Night; netop at man i stedet for at bekæmpe hinanden skal sparre, udvikle sig og ikke mindst lære af hinanden – alt sammen med målsætningen om at blive en bedre rapper.

 

Med sit enorme musikkatalog har den erfarne Pede B sat i kakkelovnen til en række glohede koncerter i efteråret på sin Efterårstour..

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

Mund De Carlo

Hovedet på blokken tour 2018

 

Mund De Carlo er en af de mest unikke stemmer i dansk rap. Med en særpræget flowteknik og kreativ sproglig nytænkning, sammensmelter han form og indhold uden at gå på kompromis med nogen af delene. Som en del af det selvdrivende musikkollektiv, Struglaz, har han flere anmelderroste udgivelser i bagagen og har over lang tid leveret iøjefaldende præstationer på den danske battlerap scene.

 

D. 26. marts udgav rapperen sit 3. soloalbum, ”Hovedet på blokken”, med producermakkeren Milad Genius. Et album med Nørrebro som omdrejningspunkt, med features fra bl.a. CLEMENS, Yepha og Rest In Beats og med en stærk lydside af skramlede samples, politisirener, tunge bas linjer og groovy jazzhorn.

 

Mund De Carlo har udover egne turnéer spillet Smukfest, Musik i Lejet, udsolgt VEGA og en nylig udsolgt album-release-koncert på Nørrebro. Han nævnes ofte som en af de mest imponerende live-rappere herhjemme med en evne til at personliggøre hver koncert.

 

”Hovedet på blokken” Touren rulles ud med liveband og venner på scenen – og det bliver helt sikkert ikke kedeligt.

 


 

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Koncerten præsenteres af Kansas City / Denmark, Kulturmaskinen Odense samt DanceLikaMonkey

 

 

 

 

 

Arrangementet og Kansas City er støttet af:

By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune

odense-musikudvalg_logo_pos  kunstfonden_logo_small

Priser

Forsalg: 100 kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 120 kr.

Nyheder Se alle
22. august 2018

Tilmeldingen til MudMusic er åben!

 

For at dit band kan tages i betragtning til MudMusic 2018, skal I:

  • Være fra Fyn. Hertil skal størstedelen af bandet være bosat på Fyn.
  • Være et band på minimum tre personer.
  • Spille på amatør- eller halvprofessionelt plan og ikke være i besiddelse af en pladekontrakt ved et af de større pladeselskaber.
  • Spille originalt materiale.
  • Kunne vedhæfte materiale med jeres musik i ansøgningen.

Vi udvælger ikke deltagende bands ud fra hverken genre eller grad af professionalisme – tværtimod søger vi potentiale, nysgerrighed, engagement og motivation for at lære og blive bedre – på tværs af genre og udtryk.

 

se mere på mudmusic.dk

Nyhedsbrev