Den Grimme Ælling

Igen i år stiller Kansas City med et stærkt musisk line-up, når festivalen ”Den Grimme Ælling – musik der er klar til at flyve” lander i Munke Mose. Her præsenteres både et stærkt udvalg af up-coming musik og mere etablerede musikere, så der er garanti for, at Mosen bliver fyldt med ægte festivalstemning. Mosen har altid været førstevalget når placeringen af picnictæppet skal udvælges en smuk sommerdag. Den Grimme Ælling flyver ind med lyd under vingerne, der med garanti giver den rette stemning af festival, sommer og kolde øl, der perfekt vil akkompagnere både picnictæpper og danseskoene! Den Grimme Ælling er det oplagte samlingspunkt, hvor sommereventyrerne ikke kun skrives, fortælles og læses, men opleves gennem musikken.

 

 

 

 

 

 

 

Kansas City og Arrangementet er støttet af: Tuborg,
Odense Kommune, By- og kulturforvaltningen

Priser

Gratis entré

Nyheder Se alle
26. juni 2018

Kontoret holder lukket fra 29. juni  til den 6. aug.

Nyhedsbrev