Slægt, Dead Void, Tardus Mortem

Fredag d. 7. dec. 2018 kl. 21.00

Slægt, Dead Void, Tardus Mortem

Arr.: Metal Mekka

Dørene åbner kl. 20.00

 

Medlem: 100 kr.
Ikke-medlem: 140 kr.
Medlemskab + billet: 240 kr.

 

 

SLÆGT
Slægt. Lyden af at bestorme himlene, flå perleporten af hængslerne og formå det, som Lucifer ikke formåede i det første opgør!

Det er netop, hvad Slægt har gjort. De har bestormet himmeriget og tromlet alt på deres vej fra 2012 demoens singulære vold og frem til 2017s monumentale album, Domus Mysterium, hvis fejring af okkult musik går på tværs af generationer. Alle bandets handlinger fremstår som et stormløb, hvor Slægts evige stræben efter at bedre, berige og ophøje deres musik har resulteret i en succes, der kræver en stålvilje.

Elementer fra heavy metal og black metal danser i frydefuld forening, og kreerer et mørke med et så forbandet varieret og nuanceret udtryk, at man for en stakket stund får lov til at beskue mørkets mangfoldige karakter. Og ikke mindst opleve, hvor infernalsk tiltrækkende, det er.

Slægts black heavy metal understreger én ting; Eden er ikke blevet brudt. Dette forventes understreget, når Slægt den 5. oktober udgiver deres tredje album, betitlet ”The Wheel”. Vi tør godt at sige, at vores forventninger er himmelhøje, og vi forventer et flammende fyrværkeri af NWOBHM, det uforventede og black metal.

Det bliver stort.

DEAD VOID

Nogle bands musik fremstår så ækel, at man ender med at sidde tilbage med spørgsmålet: Hvorfor udsætter jeg mig selv for dette soniske mareridt? Dead Voids musik er ingen undtagelse.

Lyden af Dead Void er lyden af knogler, der splintrer én for én. Kød, der skrælles af i millimeter tynde lag. Et langsomt endeligt med et sind, der er sin skæbne alt for bevidst. Små smagsprøver af smerte fyldt med ekstase udløses i tempofyldte sektioner, hvor endorfinerne frigøres i rå mængder og kulminerer i ren udfrielse og lyst – kun for igen at trække én ned i en malstrøm af dræbende tunge riffs, trommer der rammer som nagle i din sjæl, og en vokal med så megen galde, at Marianergravens syv kilometer dybde kunne fyldes hermed.

Og hvorfor lytte til dette auditive tortur? Fordi helvede på jord sjældent har klinget så fantastisk frygteligt. At Dead Voids første demo, ”The Looming Specter”, af horder fremstilles som værende blandt de bedste af 2018s dødsmetaldemoer, og bandet bl.a. præger plakaterne ved festivaler som Metal Magic og Killtown Deathfest, står som alt andet end en overraskelse. Det er dødsmetalisk ekstase, når det er bedst!

Med erfarne herrer, der har håndteret instrumenter i bl.a. Conan, Grave Miasma og Virus, ved vi, at musikkens intensitet vil nå eksalterende højder, når Kansas’ scene bades i knusende death-doom mens din sjæl skriger i fryd.

TARDUS MORTEM
Blandt Fyns mest destruktive bands står Tardus Mortem, og det er tydeligt at bandet har indåndet dampene fra de mest fordærvede udgaver af dødsmetal. Vi er grusomt tilfredse med at præsentere releasefejringen af deres debutalbum, ”Engulfed by a Pestilent Darkness”.

Elementer fra Autopsy, Taphos, Incantation Pestilence, Phrenelith, Mayhem, Morbid Angel, m.m. er blevet forenet i råd. Isnende melodier og riffs druknet i ligvæske får blodet til at pumpe som et byttedyrs hjerte inden det sidste bid. De piskende trommerne driver musikken frem, som da Hannibals elefanter nedtrampede de romerske legionærer, mens vokalen synes at hidkalde dæmoner fra helvedes mørkeste afkroge. I dette morads flås du ind med effektive passager, der byder dig blot at gøre én ting: at headbange til nakken brækker!

Det bliver et helvedesridt af de hårde, når Tardus Mortem endeligt hidkalder deres debutalbum på Kansas City.

Priser

Forsalg: 140 kr. (ekskl. gebyr)

Nyheder Se alle
22. august 2018

Tilmeldingen til MudMusic er åben!

 

For at dit band kan tages i betragtning til MudMusic 2018, skal I:

  • Være fra Fyn. Hertil skal størstedelen af bandet være bosat på Fyn.
  • Være et band på minimum tre personer.
  • Spille på amatør- eller halvprofessionelt plan og ikke være i besiddelse af en pladekontrakt ved et af de større pladeselskaber.
  • Spille originalt materiale.
  • Kunne vedhæfte materiale med jeres musik i ansøgningen.

Vi udvælger ikke deltagende bands ud fra hverken genre eller grad af professionalisme – tværtimod søger vi potentiale, nysgerrighed, engagement og motivation for at lære og blive bedre – på tværs af genre og udtryk.

 

se mere på mudmusic.dk

Nyhedsbrev