Slowjoint

Lørdag d. 10. nov. kl. 21.00

Slowjoint

+ Totem + Tusmørkejuvel

Forsalg: 50,- kr. (ekskl. gebyr) 

Dør: 70,- kr.

Dørene åbner kl. 20.00

 

 

Slowjoint

Slowjoint har de seneste 6 år tourneret danske og nordtyske spillesteder i smadder med deres selvudnævnte bongsludge. Inspireret af amerikanske bands som Eyehategod og Weedeater gynger trioen igennem det ene blues groove efter det andet, kun afbrudt af korte uptempo riffs eller et endnu mere slæbende groove. Det er ligetil, det er larmende og det rykker fucking godt i løgene.

 

“Slowjoint var et forfriskende sprælsk og flabet pust med tungen ude, masser af attitude og fuckfingeren i vejret. Sjældent får sønderjysk en så badassklang, som når frontfigur Dennis Petersen gang på gang lægger op til legalisering af hash og dynamit, eller når han ranter random one-liners som ”Vi sutter, I sutter, alle sammen – fuck jer!” – Jacobh Hansen, Devilution

 

 

Totem

TOTEMs debut EP “Something at Some” står som et eksempel på stoner spillet med voldsom KÆRLIGHED til musikken. En kærlighed, der har resulteret i en EP med en halv times højoktan Stoner, hvor der er skåret hårdt ind til benet. bla inspireret af Kyuss, Black Sabbath, Fu Manchu mfl.

TOTEM er bandet du ikke skal lytte til hvis du frygter slidgigt.

Tonstunge riffs kombinereres med sindsudvidende passager som byder din krop at rocke med.

 

Forvent et lydbillede præget af dyb bas og tunge trommer krydret med syrede guitarriffs og det hele er toppet af en stærk melodisk vokal.

TOTEM er Stoner, der blæser al sindets støv væk

 

 

Tusmørkejuvel

TusmørkeJuvel blev dannet i Odense i 2015 af Peter Bodkær, Jacob Hornegaard og Ulrik Skytte Andersen. Tanken var at skabe et instrumentalt desert / stoner rock band, der skulle være simpelt, catchy og tungere end din mor. Og med guitar-riffet helt i front.

Inspirationen og heltene tæller bl. a. Kyuss / Black Sabbath / QOTSA / Karma To Burn og Kinski.

 

De tre indspillede flere instrumental-demoer og blev enige om, at det alligevel kunne være fedt med noget vokal til at fuldende musikken.

 

Anders Bo Axel Jensen kom med i sommeren 2017. De fire gjorde sangene færdige – nu med vokal og Anders’ signatur-guitarsoli strøet ud med løs hånd. Tusmørkejuvel var fuldendt.

 

Den første self-titled EP blev indspillet i efteråret 2017 i bandets eget studie Sky High Music. TusmørkeJuvel beskriver selv deres EP som ”tung groovy rock til bilen, toget eller din rumfærge”.

 

Priser

Forsalg: 50 kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 70 kr.

Nyheder Se alle
22. august 2018

Tilmeldingen til MudMusic er åben!

 

For at dit band kan tages i betragtning til MudMusic 2018, skal I:

  • Være fra Fyn. Hertil skal størstedelen af bandet være bosat på Fyn.
  • Være et band på minimum tre personer.
  • Spille på amatør- eller halvprofessionelt plan og ikke være i besiddelse af en pladekontrakt ved et af de større pladeselskaber.
  • Spille originalt materiale.
  • Kunne vedhæfte materiale med jeres musik i ansøgningen.

Vi udvælger ikke deltagende bands ud fra hverken genre eller grad af professionalisme – tværtimod søger vi potentiale, nysgerrighed, engagement og motivation for at lære og blive bedre – på tværs af genre og udtryk.

 

se mere på mudmusic.dk

Nyhedsbrev