Dirty Deeds & Master Of Puppets

26. dec. kl. 21.00

Dirty Deeds & Master Of Puppets

Forsalg: 100,- kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 150,- kr.

Dørene åbner kl. 20.00

 

DIRTY DEEDS
Missionen er klar: AC/DC til folket og mottoet forbliver: “Have a good time – all the time!”

 

Med tændte Marshall stacks, kompromisløs lydstyrke og energifyldt liveshows er Dirty Deeds igen klar til at give publikum en Rock n Roll fest. Festen består hovedsageligt af AC/DC-materiale fra perioden i 1970’erne, da legendariske Bon Scott var i front. Fra dengang da AC/DC var ren, rå Rock n Roll og numrene hed Highway To Hell, T.N.T, Whole Lotta Rosie og Sin City…men der nikkes også anerkendende til det senere AC/DC med Brian Johnson i front.

 

Dirty Deeds´ line-up består af de originale medlemmer, sanger Michael Rix og trommeslager Kenneth Nygaard samt tre nye, bassist Peter Vester, rytmeguitarist Claus Conradsen og lead-guitarist Johny Hansen.

Live sørger Dirty Deeds for at få energien udover scenekanten og helt ned til de bagerste rækker – så selv de mest stædige blandt publikum ikke kan stå stille.

 

 

MASTER OF PUPPETS
Det Metallica-drevne Odenseband har efterhånden mange år på bagen. Siden starten i 1999, ( dog med et enkelt break på et par år), er det blevet til rigtig mange gennemspilninger af klassikere som Enter Sandman, For Whom the Bell Tolls, Nothing Else Matters og selvfølgelig Master Of Puppets….og det aflæses tydeligt i bandets nuværende live shows.

 

Med en uforfalsket respekt og kærlighed til Metallicas kompromisløse og medrivende stil, leverer Master Of Puppets koncerter fulde af energi og spillelyst som med garanti får alle rock-fans op med armene.

 

Master of Puppets line-up består af sanger/guitarist Thomas Aarup, lead-guitarist Morten Olstad, bassist Sonny Hansen og trommeslager Kenneth Nygaard.

 

Motto´et er: BANG THAT HEAD THAT DOESN´T BANG!

 

Priser

Forsalg: 100 kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 150 kr.

Nyheder Se alle
20. november 2018

Vil du eller dit band spille på en af Danmarks fedeste festivaller? Så har du mulighed, for at deltage i en af de fedeste konkurrencer “Syd for Kongeåen”

 

Vinderen kan se frem til at spille på Kløften Festival 2019, hvor der virkelig bliver kræset for vinderen….både på scenen og bagved.

 

se mere på http://banehuset.dk/contest/?fbclid=IwAR2jpE-gBhGvUWqSmZ57VNIfzFy2Nylfcilg8pE4_itZDKZZdz1Im2vVmHs

Nyhedsbrev