Junkyard Drive

Lørdag d. 2. marts kl. 21.00

Junkyard Drive

+ Walking Rumor

Forsalg: 100,- kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 120,- kr.

Dørene åbner kl. 20.00

 

Jundyard Drive

Junkyard Drive er de nye stjerner i dansk Rock n ‘Roll med benhårde riffs, en af Rockens bedste vokalist i scandinavien og en smagfuld grad af nostalgi. Junkyard Drive ry er et af de mest energiske og eksplosive live bands i Danmark. Bære sorte læderjakker, fanger publikum med deres old school Rock n ‘Roll med et moderne tvist.

I 80’erne blev Guns n ‘Roses kaldt’ ‘Det farligste band i verden’. I 2018 er bandet fra Danmark, og de hedder Junkyard Drive! Så hvis du er til ærlig Rock N ‘Roll, bliver du ikke skuffet.

 

Junkyard Drive har turneret det meste af Nordeuropa, herunder de baltiske lande. I efteråret 2016 turede Junkyard Drive med stor succes USA og Mexico. I 2018 spiller bandet rundt omkring i den sydlige del af Skandinavien, Europa Tour i November 2018 med legendariske Diamond Head, og spiller på flere festivaler, blandt andet den legendariske Sweden Rock Festival.

 

I 2017 udgav bandet deres debutalbum Sin & Tonic, der blev optaget på de legendariske Medley Studios af producent Søren Andersen (Glenn Hughes, Dead Daisies, Mike Tramp). Albummet er blevet rost af kritikere og fans. B.la. 10 ud af 10 af Metallized!

 

Walking Rumor

Walking Rumor er spået til at bringe det tidlige 2000’s musik tilbage.
De beviser at nu- metal ikke er en fremmed genre, med deres nye single ’Wasted Years’ som er første single fra deres kommende plade ‘Symbiosis’ der er sat til udgivelse i 2019.

 

Bandet har inkluderet med deres EP plade ’The war within’ klaret sig op over 70.000 streams på Spotify alene. Drengene fra Walking Rumor leverer et eksploderende live show med masser af energi, god kommunikation med publikum og med garanti for en på opleveren.

 

Bandet repræsenterede Danmark i Global Battle of the Bands 2016 i Berlin, Tyskland hvor de trak 3. prisen hjem for ’Peoples choice’ og de har fået stor medieomtale på både danske og udenlandske medier.

Priser

Forsalg: 100 kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 120 kr.

Nyheder Se alle
20. november 2018

Vil du eller dit band spille på en af Danmarks fedeste festivaller? Så har du mulighed, for at deltage i en af de fedeste konkurrencer “Syd for Kongeåen”

 

Vinderen kan se frem til at spille på Kløften Festival 2019, hvor der virkelig bliver kræset for vinderen….både på scenen og bagved.

 

se mere på http://banehuset.dk/contest/?fbclid=IwAR2jpE-gBhGvUWqSmZ57VNIfzFy2Nylfcilg8pE4_itZDKZZdz1Im2vVmHs

Nyhedsbrev