Pectora & Meridian

Lørdag d. 18. maj kl. 21.00

Pectora & Meridian

+ Support

Forsalg: 90,- kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 110,-

Dørene åbner kl. 20.00

 

 

Meridian
Denmarks melodic heavy metal band MERIDIAN are releasing their third album “Margin Of Error” as the follow-up to the critically acclaimed “Breaking The Surface” from 2016. It’s the bands third album, but it contains a couple of firsts. It’s the first full album made with guitarist and producer Marco Angioni, and it’s the first album written and recorded with a stable line-up, all sharing the same musical vision.

Musically the songs varies from melodic rock like the first single “Second Best”, over hard hitting metal anthems and slowpaced heavy monsters to the all out thrashy “Disconnect”, which contains guest appearance from Steve Smyth (One Machine – official, Nevermore, Testament etc.) on lead guitar. It’s a varied musical landscape, but all 11 tracks are well crafted songs with strong vocal melodies and memorable choruses you can sing along to.

Pectora
Pectora er noget så sjældent som et klassisk dansk heavy metal band.

Med to EP’er i bagagen, “Burgeon Of Hate” (2014) og “Redemption” (2017), er scenen nu sat til bandets debut album, ”Untaken” der lander i starten af 2019. Et album der er produceret, mixet og masteret af Sebastian “Seeb” Levermann (Orden Ogan, Rhapsody Of Fire & Brainstorm) i Tyskland.

Pectora er lyden af klassisk moderne heavy metal, med skarpe riffs og store melodier. Live har bandet tidligere delt scene med navne som Flotsam & Jetsam (US), Dream Evil (SWE), Bullet (SWE), Ram (SWE), Artillery (DK) og Iron Fire (DK).

Priser

Forsalg: 90 kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 110 kr.

Nyheder Se alle
12. februar 2019

ODENSE ØVELOKALEFORENING afholder ordinær generalforsamling onsdag den 13. marts 2019 kl.19.00 Kansas Citys spillested.

 

Foreløbig dagsorden:
1. Valg af referent
2. Valg af dirigent
3. Valg af stemmeafgivelsesform i.h.t. § 5.3
4. Formandens årsberetning
5. Økonomisk situation: Hvis foreningen skal fortsætte, så SKAL der  opbygges en økonomisk buffer. Skal vi hæve kontingenterne eller skal vi opsige indboforsikring? Formand og kasserer opridser situationen
6. Indkomne forslag
7. Godkendelse af regnskab
8. Månedskontingent fastsættes
9. Valg af bestyrelsesmedlemmer i.h.t. § 6.1
10. Valg af statsautoriseret revisor
11. Eventuelt

 

Indkomne forslag skal være formanden DanRose@live.dk i hænde senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse.

Nyhedsbrev