Blå Nætter & Bjergtaget

Løradg d. 1. sept. kl. 21.00

Blå Nætter & Bjergtaget

+ Support

Forsalg: 60,- kr. (eklskl. gebyr)

Dør: 80,- kr.

Dørene åbner kl. 20.00

 

 

Blå Nætters sidste single ‘Plads Til Tårer’ markerede starten på et nyt kapitel i de fem unge drenges musikalske liv. Deres håb og tempo er fortsat skruet i vejret og de gamle synthesizers er støvet af, og er nu klar til de danske landeveje.

Siden Blå Nætter udgav ‘Plads Til Tårer’, så har drengene arbejdet på nye numre og er småt klar med første udspil. Sangen, ‘Hvor Har Du Været Så Længe’, demonstrerer den karismatiske forsanger Simon Olsens lyriske og melodiøse formåen, og tager lytteren med i ud i hans univers.

– For mig er sangskrivningen et værktøj, der hjælper mig, når livet viser sine sorte sider. Jeg håber, at man som lytter vil kunne spejle sig og blive støttet i kraft af det håb som sangen indgyder, siger Simon Olsen.

Blå Nætters musik forsætter med at udvikle sig fra den folkprægede stemning fra debuten til fordel for indietoner og synth. En lyd, som blev skabt fra samarbejdet med produceren Kasper Rasmussen (Folkeklubben, Saybia), da bandet lavede deres forrige single.

– Første gang vi spillede ‘Plads Til Tårer’ live kunne vi mærke, at der skete noget blandt publikum – folk dansede. Det hører til sjældenhederne til vores koncerter, så vi fornemmede, at vi havde ramt noget rigtigt. Tempoet er stadig skruet i vejret på flere af vores nye numre så vi håber fra mere dans fra publikum – , griner Jacob Rasmussen, der spiller keys i den fremadstormende kvintet.

 

Bjergtaget er dansksproget og har lyrikken som omdrejningspunkt for sit univers og udtryk.

Bjergtaget er alsidigt og anderledes uden at miste den røde tråd og uden at gå på kompromis med det gode nummer.

 

Bjergtaget har udgivet den anmelderroste EP ”Velkommen til” og udgav sit selvbetitlede debutalbum d. 22/1 2016.

 

Beskrivelse af musikken udefra og anmeldelser af debutalbummet:
”Bandet fortjener med dette homogene, godt sammenhængende og afrundede værk, der har noget at byde på til både ører og hjerne, at få et større publikum – ligesom et bredere publikum fortjener dansksproget rock af denne støbning.” – GFR (5/6)

 

”Bjergtaget har skabt nogle af de mest fascinerende dansksprogede sange jeg har hørt siden tiden med Skousen & Ingemann. Gruppens mod til at være sig selv og ikke bare lægge sig i slipstrømmen af standardiseret plastic-pop fortjener respekt – og deres uimponerethed gør det til en fornøjelse at lytte til deres både overraskende og ørehængende numre. Bjergtaget fortjener en plads på dansk musiks første parket.” – Henrik

 

“Krabsen’s vocals sound fragile in a very inviting way, as if the expressions from it could break at any moment, yet you cannot help trying to move closer even though you’re at risk of them fading completely if you get too close.” – Rockfreaks.net (8/10)

 

 

 

 

Arrangementet og Kansas City er støttet af:

By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune

odense-musikudvalg_logo_pos  kunstfonden_logo_small

Nyheder Se alle
12. februar 2019

ODENSE ØVELOKALEFORENING afholder ordinær generalforsamling onsdag den 13. marts 2019 kl.19.00 Kansas Citys spillested.

 

Foreløbig dagsorden:
1. Valg af referent
2. Valg af dirigent
3. Valg af stemmeafgivelsesform i.h.t. § 5.3
4. Formandens årsberetning
5. Økonomisk situation: Hvis foreningen skal fortsætte, så SKAL der  opbygges en økonomisk buffer. Skal vi hæve kontingenterne eller skal vi opsige indboforsikring? Formand og kasserer opridser situationen
6. Indkomne forslag
7. Godkendelse af regnskab
8. Månedskontingent fastsættes
9. Valg af bestyrelsesmedlemmer i.h.t. § 6.1
10. Valg af statsautoriseret revisor
11. Eventuelt

 

Indkomne forslag skal være formanden DanRose@live.dk i hænde senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse.

Nyhedsbrev