Bo Evers

Lørdag d. 25. nov. kl. 21.00

Bo Evers

Forsalg: 150,- (ekskl. gebyr)

Dør: 180,-

Dørene åbner kl. 20.00

 

Bo Evers

Bo Evers udgav ny dobbelt EP “STIV & BLØD” i slutningen af 2016.
Efter det anmelderroste debutalbum “Modspil – Forhold og Baghold” (2013), og landeplage-singlerne “FRED” (2014) og “BARRY WHITE” (2015), finder Bo Evers tilbage til sine musikalske rødder på ny albumudgivelse. Albummet “STIV & BLØD” består af to EP’er, som tilsammen maler et øjebliksbillede af Bo Evers kærlige, kringlede og poetiske person. Hvor “STIV” (som er lavet i samarbejde med producer Birk Storm) rummer sange om natteliv, fest og frustrationer, viser “BLØD” de mere eftertænksomme og kærlige sider af kunstneren frem. Med et flittigt jonglerende sprog synger københavnerflaben Bo Evers sit syn på byen, natten, livet med kærligheden, samfundets absurditeter og hverdagens formaliteter ud til folket.

 

Udgivelsen kommer efter at Bo Evers, i samarbejde med Rasmus Nøhr, har spillet den omrejsende festival Danmark Dejligst, 3 måneder henover sommeren 2016. Og som kulmination på PDH efterårstouren i oktober-november 2016. Efter 4 nationale tourneer er Bo og orkestret Gypsy Vendetta, blevet lidt af en publikums-darling, med en bred fangruppe.

 

 

 

 

 

 

 

Arrangementet er støttet af:

odense-musikudvalg_logo_pos  kunstfonden_logo_small

Nyheder Se alle
3. januar 2018

Der er udsolgt af billetter inkl. spisning til arrangementet “Så Længe Jeg Lever – En hyldest til John Mogensen” 4. maj.

Der er stadig ledige billetter ekskl. spisning.

Nyhedsbrev