Burning Velvet

Onsdag d. 22. marts kl. 21.00

Burning Velvet
+ Long Tall Jefferson + Poor Nameless Boy

Dørene åbner kl. 19.00

Forsalg: 40,- kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 60,- kr.

 

 

Det er nu fjerde gang at About Songs turneen tager rundt og hele konceptet har denne gang fået en international refresh. De tre tidligere gang turneen har været rundt har man udelukkende præsenteret tyske kunstnere og kun I Tyskland. Denne gang er det med internationale kunstnere fra Canada, Danmark og Schweiz. Der er tale om tre nye singer/songwritere som vi netop har opdaget og som vi glæder os til at præsentere for jer. Se alle datoer I den vedhæftede tourplakat.

 

Kunstnerne:
Burning Velvet (DK)
Nicolai Wøldike Schmith spiller en autentisk og ret unikt blanding af Americana, folk og country ved hjælp af vintage gear. Hans nye dobbelt-album (debutplade) Night Light // Slow Grass udkommer som 2xLP på odenseanske Celebration Records den 3. marts

 

Long Tall Jefferson (Schweiz)
Han har spillet I et hav af forskellige bands og rejst over hele verden. Og det er alle de oplevelser singer/songwriteren nu deler og synger om som solo artist. Hans folkede debutalbum I Want My Honey Back blev udgivet I april 2016 på Red Brick Chappel.

 

Poor Nameless Boy (Canada)
Joel Henderson, aka Poor Nameless Boy, spiller indie folk inspireret af pop music fra 50erne og 60erne. Det sidste år har han været meget aktiv på diverse festivaller og hele tre turneer I Tyskland. Bl.a optrådte han på Reeperbahn Festivalen. Hans debutalbum Bravery er netop udkommet I Europa (den 17. Februar) via DanCan.

Arrangementet er støttet af:

odense-musikudvalg_logo_pos  kunstfonden_logo_small

Nyheder Se alle
30. oktober 2017

Der er udsolgt af stande til loppemarkedet 5. nov.

 

Vi glæder os til at se en masse standholdere og gæster fra kl. 10 – 16.

Nyhedsbrev