Danseundervisning

 

 

Odense Salsa Forening (OSaF) er for alle, der danser salsa eller vil lære det.

OSaF arrangerer ugentlige træningsaftener, kurser, workshops, fester, koncerter og andre aktiviteter, der relaterer til salsa og latinamerika. OSaF formidler også instruktører og opvisninger til fester, polterabends, m.v.

 

Dit medlemskab af Odense Salsa Forening er med til at sikre, at foreningen fortsat kan arbejde for at udbrede kendskabet til salsa bl.a. gennem walk-in salsa, kurser, workshops, fester, opvisninger m.m.

 

Som medlem af foreningen får du en stor rabat på deltagelse i Salsafestival i Sønderborg samt rabat på billetter til koncerter arrangeret af Internationalt Hus, Odense. Vi arrangerer jævnligt medlemsfester og workshops, hvortil foreningen giver et økonomisk tilskud. Du får ligeledes også rabat på udbudte kurser i Odense Salsa Forening, ligesom dit medlemskab giver rabat på kurser og workshops i andre salsaforeninger i Danmark, som Odense Salsaforening samarbejder med. Du skal blot meddele, at du er medlem af Odense Salsa Forening og fremvise dit medlemskort, når du melder dig til kurser og workshops i andre salsaforeninger.

 

Har du spørgsmål, ris eller ros, kan du maile OSaF på info@osaf.dk

 

Se meget mere på http://osaf.dk/

 

Nyheder Se alle
5. marts 2019

SPECKTORS til dette års Pure Festival 2019 ❤️🔥😎

Yes!

I dag præsenterer vi det allerførste navn til dette års Pure Festival 🧡 Der er lagt i støbeskeen til den hidtil allervildeste festival med offentliggørelsen af SPECKTORS 🔥

👌Wanner og Jonas For Fanden er garant for en FEST på scenen. Vi glæder os!!

 

Nyhedsbrev