Danseundervisning

 

 

Odense Salsa Forening (OSaF) er for alle, der danser salsa eller vil lære det.

OSaF arrangerer ugentlige træningsaftener, kurser, workshops, fester, koncerter og andre aktiviteter, der relaterer til salsa og latinamerika. OSaF formidler også instruktører og opvisninger til fester, polterabends, m.v.

 

Dit medlemskab af Odense Salsa Forening er med til at sikre, at foreningen fortsat kan arbejde for at udbrede kendskabet til salsa bl.a. gennem walk-in salsa, kurser, workshops, fester, opvisninger m.m.

 

Som medlem af foreningen får du en stor rabat på deltagelse i Salsafestival i Sønderborg samt rabat på billetter til koncerter arrangeret af Internationalt Hus, Odense. Vi arrangerer jævnligt medlemsfester og workshops, hvortil foreningen giver et økonomisk tilskud. Du får ligeledes også rabat på udbudte kurser i Odense Salsa Forening, ligesom dit medlemskab giver rabat på kurser og workshops i andre salsaforeninger i Danmark, som Odense Salsaforening samarbejder med. Du skal blot meddele, at du er medlem af Odense Salsa Forening og fremvise dit medlemskort, når du melder dig til kurser og workshops i andre salsaforeninger.

 

Har du spørgsmål, ris eller ros, kan du maile OSaF på info@osaf.dk

 

Se meget mere på http://osaf.dk/

 

Nyheder Se alle
22. august 2018

Tilmeldingen til MudMusic er åben!

 

For at dit band kan tages i betragtning til MudMusic 2018, skal I:

  • Være fra Fyn. Hertil skal størstedelen af bandet være bosat på Fyn.
  • Være et band på minimum tre personer.
  • Spille på amatør- eller halvprofessionelt plan og ikke være i besiddelse af en pladekontrakt ved et af de større pladeselskaber.
  • Spille originalt materiale.
  • Kunne vedhæfte materiale med jeres musik i ansøgningen.

Vi udvælger ikke deltagende bands ud fra hverken genre eller grad af professionalisme – tværtimod søger vi potentiale, nysgerrighed, engagement og motivation for at lære og blive bedre – på tværs af genre og udtryk.

 

se mere på mudmusic.dk

Nyhedsbrev