Der er noget der ulmer i undergrunden…

Fra 2022 kigger Kansas City indad, vender sig mod sine rødder og bliver et gennemført rock-, punk- og metalspillested med store drømme og ambitioner for genrerne.

Gennem de snart 16 år Kansas City har eksisteret som spillested, har vi lagt scene og inviteret indenfor til et væld af forskellige koncerter – særligt med vækstlagsartister, men i genrer lige fra smørblød singer-songwriter pop til hårdtslående death metal.

Vores brede genrefokus gennem årene har været godt, men nu er tiden inde: Der skal ske noget nyt – eller rettere gammelt. Kansas City vender tilbage til sine rødder som undergrundsspillested med et målrettet fokus på rock, punk, metal og alle subgenrer indimellem.

Det er ikke en beslutning, som bare er taget ud af det blå, men derimod noget der har ligget i kortene gennem en længere periode. Rock, punk og metal har i virkeligheden altid være spillestedets identitet. Kansas City er kendt i Odense som huset, der rummer metalhovederne og vi har aktivt fodret miljøet, med vores mange bookinger af rock-, punk- og metalartister. Koncerter med blødere genrer er fantastiske, men vi har bare et særligt forhold til de højintense koncerter, der byder på skove af horn, giver ondt i nakken og efterlader én gennemblødt af både sved og kærlighed. Det er et miljø hvor der er plads til alle, og noget vi gerne vil se meget mere af.

På grund af vores mange bookinger af rock-, punk- og metalartister gennem årene er der naturligt opblomstret en større og større kultur omkring netop disse genrer, og spillestedet har opbygget et indgående kendskab til både det lokale, regionale og nationale rock-, punk- og metalmiljø. Derfor ser vi nu os selv i øjnene, og vender os mod det vi kan – rocken, punken og metallen med alt hvad genrerne indebærer.

I kølvandet på vores nye genrefokus, har vi etableret forskellige udvalg, bestående af lokale ildsjæle med en særlig relation til huset og byen. Med deres erfaring og gode idéer skal de blandt andet være med til at stå for bookinger, markedsføring og en masse andre spændende tiltag, som skal puste endnu mere liv i spillestedet og miljøet omkring det.

Vi vil skabe en base for en kultur, og der er mange spændende nye tiltag og koncerter i vente, så vi for alvor kan manifestere os som det mest onde, vilde, mørke og helt igennem fede undergrundsspillested for rock, punk og metal i Danmark.

Hvis du hører en dyb rumlen i det fjerne er det altså ikke sikkert du kan give letbanen skylden fremover. For der er meget der ulmer i undergrunden på Kansas City…