Dirty Deeds & Master Of Puppets

26. dec. kl. 21.00

Dirty Deeds & Master Of Puppets

Forsalg: 100,- kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 150,- kr.

Dørene åbner kl. 20.00

 

DIRTY DEEDS
Missionen er klar: AC/DC til folket og mottoet forbliver: “Have a good time – all the time!”

 

Med tændte Marshall stacks, kompromisløs lydstyrke og energifyldt liveshows er Dirty Deeds igen klar til at give publikum en Rock n Roll fest. Festen består hovedsageligt af AC/DC-materiale fra perioden i 1970’erne, da legendariske Bon Scott var i front. Fra dengang da AC/DC var ren, rå Rock n Roll og numrene hed Highway To Hell, T.N.T, Whole Lotta Rosie og Sin City…men der nikkes også anerkendende til det senere AC/DC med Brian Johnson i front.

 

Dirty Deeds´ line-up består af de originale medlemmer, sanger Michael Rix og trommeslager Kenneth Nygaard samt tre nye, bassist Peter Vester, rytmeguitarist Claus Conradsen og lead-guitarist Johny Hansen.

Live sørger Dirty Deeds for at få energien udover scenekanten og helt ned til de bagerste rækker – så selv de mest stædige blandt publikum ikke kan stå stille.

 

 

MASTER OF PUPPETS
Det Metallica-drevne Odenseband har efterhånden mange år på bagen. Siden starten i 1999, ( dog med et enkelt break på et par år), er det blevet til rigtig mange gennemspilninger af klassikere som Enter Sandman, For Whom the Bell Tolls, Nothing Else Matters og selvfølgelig Master Of Puppets….og det aflæses tydeligt i bandets nuværende live shows.

 

Med en uforfalsket respekt og kærlighed til Metallicas kompromisløse og medrivende stil, leverer Master Of Puppets koncerter fulde af energi og spillelyst som med garanti får alle rock-fans op med armene.

 

Master of Puppets line-up består af sanger/guitarist Thomas Aarup, lead-guitarist Morten Olstad, bassist Sonny Hansen og trommeslager Kenneth Nygaard.

 

Motto´et er: BANG THAT HEAD THAT DOESN´T BANG!

 

Nyheder Se alle
12. februar 2019

ODENSE ØVELOKALEFORENING afholder ordinær generalforsamling onsdag den 13. marts 2019 kl.19.00 Kansas Citys spillested.

 

Foreløbig dagsorden:
1. Valg af referent
2. Valg af dirigent
3. Valg af stemmeafgivelsesform i.h.t. § 5.3
4. Formandens årsberetning
5. Økonomisk situation: Hvis foreningen skal fortsætte, så SKAL der  opbygges en økonomisk buffer. Skal vi hæve kontingenterne eller skal vi opsige indboforsikring? Formand og kasserer opridser situationen
6. Indkomne forslag
7. Godkendelse af regnskab
8. Månedskontingent fastsættes
9. Valg af bestyrelsesmedlemmer i.h.t. § 6.1
10. Valg af statsautoriseret revisor
11. Eventuelt

 

Indkomne forslag skal være formanden DanRose@live.dk i hænde senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse.

Nyhedsbrev