Guide til Kansas

Spillestedet Kansas City:

Følg duften af kvalitetsmusik ud til munkebjergvej 140!Vis stort kort
Find vej:

Med offentlig transport
Fra Odense Banegårdscenter
Bus 61 - 167 Tornbjerg
Bus 28 - 29 - Hjallese
Bus 71 - 72 Søhus / SDU - Seden
Bus 71 - 72 Seden - SDU / Søhus

Find bus og afgangstidspunkt her

Koncerter & Events
Fredag 25. Apr. kl. 20.00
Audition Days
w./ Dan Rose + Phantom Pandas + Burning Spring
Gratis entré


Dørene åbner kl. 19.00
Luk Vindue
  
Fredag 2. Maj. kl. 21.00
Nørderne Vender Tilbage
One comedy show to rule them all
Stand-up
Forsalg: 65,- kr. (ekskl. gebyr) Dør: 90,- kr.
Nørderne Vender Tilbage
Tag med i en dungeon af jokes når nørderne - Niels Forsberg, Morden May og Mads Brynnum - drager på en episk quest udi nørdkultur og alt for snævre referencer. Det bliver et show der er mere vanedannende end Magic, mere tight end en chainmail-bikini og som får dig til at stige til mindst level 80.

Publikum sagde:

”These are the comedians you’re looking for”
- Darth Vader, Sith lord.

“Precious”
- Gollum, ring-afficionado

“Det var fint, men jeg manglede lidt historier om dengang komikerne var børn.”
- George Lucas, Destroyer of dreams
Dørene åbner kl. 20.00
Luk Vindue
  
Fredag 9. Maj. kl. 21.00
Maria Timm
+ Support
alternativ poprock
Forsalg: 60,- kr. (ekskl. gebyr) Dør: 90,- kr.
Maria Timm
Personligt, sprudlende, energisk og ‘do-it-yourself’ ind til benet. MARIA TIMM er klar med andet album i eget navn.

I 2007 startede MARIA TIMM et band under eget navn og i oktober 2008 blev førstesinglen "Dirty Place" Ugens Uundgåelige på P3, og hun blev ligeledes nomineret til "Årets Talent" ved P3-Guld. Debutalbummet "The Plan" blev udgivet i 2009 og fik meget positiv kritik med på vejen.

På trods af debutalbummets succes har MARIA TIMM de sidste 2-3 år hovedsageligt spillet andres musik. Som hyret bassist/kor/guitarist har hun rejst landet rundt og tjent til dagen og vejen, uden at tænke alt for meget over det. Ved siden af dette indspillede hun sange og troede derfor, at hun var i gang med sit næste album, men inden sangene blev rigtigt klar, stod MARIA TIMM pludseligt uden penge, manager, booker og pladeselskab. Derfor besluttede hun, at skrotte de nye sange og starte på en frisk.

”Det var aldrig min plan, at der skulle gå så lang tid, inden jeg var klar med et nyt album, men vejen er kringlet, uforudsigelig og fuld af forhindringer, både de indre og de ydre! Derfor er det en stor forløsning for mig, endelig at stå her, bare stå her, lige et øjeblik og dvæle ved tanken om, at jeg gjorde det.”

Resultatet er blevet et alvorligt og personligt men også sprudlende opfindsomt og energisk album. Der findes ikke ét men flere omdrejningspunkter i alt fra at føle sig så afskåret fra resten af verden, at man ikke føler, man er sit eget centrum længere. Sangene handler også om at tage tyren ved hornene og gøre noget ved det, der ikke fungerer i ens liv og derudover, de kræfter og den energi der kan dukke op, når man løsriver sig fra et dårligt forhold eller en dårlig vane.

”Overordnet handler mit nye album om en svær periode i mit liv, hvor jeg tog nogle dårlige valg og min egen selvopfattelse blev fordrejet. Jeg endte med at hade mig selv, og mente jeg var et dårligt menneske. Med tiden og igennem sangskrivningen fik jeg øje på, at jeg kun er et menneske og alle fejler nu og da og sårer andre og sig selv. Det har været lidt af en renselsesproces, og jeg står nu på den anden side og føler mig forløst.”
Dørene åbner kl. 20.00
Luk Vindue
  
Fredag 16. Maj. kl. 21.00
Bells, Echo & Rumhund
+ Summit
Indie
Forsalg: 60,- kr. (ekskl. gebyr) Dør: 90,- kr.
Bells, Echo


Bells, Echo er et indie-projekt, som med den gode melodi i centrum tager afsæt i et simpelt og til tider minimalistisk univers, der emmer af rumklang og intensitet. Musikken er inspireret af kunstnere som The Shins, Real Estate, Feist og Red House Painters, og er bygget på guitarfigurer og en sing-along-agtig stemning.
Rumhund
Rumhund er lyden af Søren Vestergaard og Jonas Wegner. Stilen er svær at definere, men befinder sig et sted mellem indie-rock og art-pop. Med en fælles kærlighed for melankolsk musik, 80′er synthpop og Twin Peaks soundtracket, startede de i 2010 Rumhund baseret på dogmet ‘alle kompositioner skal kunne bruges i et soundtrack’.

”Poetisk vandring i melankolske vinterlandskaber” eller ”Soundtracket til en regnvejrsdag” - sådan beskriver Rumhund selv deres musikalske univers, som også indeholder tekster, der kredser om livets store temaer. Kombinationen af musik og billeder har for Rumhund altid været vigtig. Derfor prioterer bandet også altid at have VJ Nicolai Spangaa med som grafisk medspiller, når muligheden byder sig.

”At understøtte vores musikalske univers med Nicolais sans for visuelle stemninger, giver musikken vinger”.

Rumhund er netop udkommet med deres nye album ‘Dancing Melancholia’ den 14. november 2013 og har også gjort sig bemærket uden for landets grænser - navnlig i Tyskland, hvor det tyske pladeselskab Für Records har fået øjnene op for det danske band. Rumhund glæder sig meget til at spille på diverse scener landet over og præsentere deres nye sange for publikum.
Dørene åbner kl. 20.00
Luk Vindue
  
Fredag 30. Maj. kl. 21.00
Slyngeltour 2014
Tudsegammelt & Sjakket + Rudbæk & Fri-Tiden.
Hip Hop
Forsalg: 60,- kr. (ekskl. gebyr) Dør: 90,- kr.
Tudsegammelt
Med en smadret og rungende tuba, tunge trommer, skarpe tekster, kontrabas og skæve beats leverer det fem mand høje orkester, Tudsegammelt, den lyd, dansk rap har savnet.

Med rødder i hiphop har gruppen siden 2010 rejst landet tyndt i en tudsegammel tourbus, fyldt til randen med instrumenter. De har spillet flere udsolgte koncerter og besøgt Vesterbro Festival 2012, hvor GAFFA gav koncerten 5 stjerner og skrev: ”Niveauet er der til at nå meget langt og potentielt blive en nyklassiker i dansk rap”. Tudsegammelt består af fem mand, der alle kommer fra det sydlige Jylland og som nu er bosat i København. I 2012 udgav gruppen en 7” vinyl på pladeselskabet Kontrafon, der blev fulgt op med en pladekontrakt på et fuldlængde album hos selskabet Echo Out Cph Records. Debutalbummet udkom også i 2012. Gruppen besøgte efterfølgende Danmarks Grimmeste Festival, Nakke Festival, Live Camp på Skanderborg Festival og Tue Track i P6 Beat. Gruppen er lige nu aktuel med sangene ”Borgmester Orkester” og "Y-kromosom". Sidstnævnte er at finde på den nyeste udgivelse fra Kontrafon - "Music Over Money".
Rudbæk & Fri-Tiden


Rudbæk, arbejder på en EP et kommende soloprojekt efter at have sat sine spor i den danske undergrund. Efter han har gjort sig bemærket i Beta Battles, koncerter og med gæsteoptrædende på mixtapes og andre udgivelser. Oftest med roser som f.eks. på Daniel Møllers Milestone EP og Ill Release Yous Subkultur Kanon vol. 2. Rudbæk er fornyelig blevet signet på et nye independent selskab SoulFood Records.
Fri-Tiden


Fri-Tiden, arbejder også på et kommende soloprojekt som primært vil være selvproduceret eller fra lokale kræfter. Fri-Tiden har gjort sig bemærket på Ill Release Yous Subkultur Kanon vol. 2 og sammen med Rudbæk har han spillet mange koncert rundt i Danmark det sidste år.
Dørene åbner kl. 20.00
Luk Vindue
  

Sponsorer

Nyhedsbrev

Nyheder

Tour de Kansas

Tour de Kansas

Find os her

Kansas City
Munkebjergvej 140
5230 Odense M
Tlf. 66 13 61 20