Audition Days

Support: m. Recorded Voice og JUNA
2019/10/04 kl. 20:00
Forsalg: 0 kr. (inkl. alt) Dør: 0 kr.
Dørene Åbner: 19:00

Oplev ny spændende elektropunk og synthpop på Kansas City når Recorded Voice og JUNA spiller til Audition Days.
Gratis Entré.

Line-up:

Recorded Voice


The Recorded Voice er en odenseansk elektropunk duo der blev dannet i 2018. Duoen består af Andreas på analoge synths og forsangeren Steffen på trommer. I elektroverset fusioneres akustiske trommebeats, synths og vokal, hvor den menneskelige nerve er i centrum på trods af cyborg lignende tendenser. Teksterne er præget af det umiddelbare, de følelser og lyster som er med til at præge mennesket i forskellige retninger.
https://www.facebook.com/therecordedvoice/

JUNA


JUNA er en dansk pop-trio som gerne vil give den moderne pops former flere løse ender. Med kærlighed for fuldfede synthesizers og den simple melodi dyrker JUNA poppens klicheer uden skam og bevæger sig frygtløst gennem poppens smukkeste og grimmeste facetter. I et spændingsfelt af minimalisme og utæmmet storhed fortæller JUNA om livets vendepunkter og det unge sinds inderste konflikter. Alt sammen serveret med en grænseløs fascination af det gode hook og den berusende følelse af en bas, hvis liv stopper ved 120 hz.
Med to frontmænd tager JUNA dig igennem et energitæt og forskelligartet live-set, hvor der er højt til himlen og tæt til scenen.
https://www.facebook.com/DKJUNA/


Koncerterne er en del af Audition Days 2019, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond.
https://www.facebook.com/ORAdanmark