CLIENTS

Support: + Terrorpy
2021/09/10 kl. 21:00
Forsalg: 80 kr. (inkl. alt) Dør: 90 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Dørene åbner kl. 20.00

CLIENTS

Hvis man skal beskrive Clients med 3 ord, vil det være Diversitet, Kalkuleret – og Hårdtslående

Clients er et nyt København-baseret Blackened Metal band, som udgave deres Debut-album “A Callous Heart Rejects” i Marts 2020.

Bandet er inspireret af bands som ANAAL NATHRAKH, BEHEMOTH og ENSLAVED, og blander Blackened Metal med elementer af Grind, Ambience og mindeværdige passager, der give dem en storladen og heavy lyd!

Bandet blev formeret i 2018, og har siden været under radaren for at lægge fuldt fokus på deres debutalbum, og give så stor gennemslagskraft som muligt.

Clients beskriver deres Debutalbum “A Callous Heart Rejects”, som “en rejse gennem Smukt Kaos og Store Udbrud”

“A Callous Heart Rejects” er indspillet, og produceret af bandets egen Peter Hansen, og mixed og mastereret af Robin Leijon hos Lionheart Recordings, i Göteborg.

Terrorpy

Terrorpy spiller dødsmetal af egen skuffe, for missionen er at lave musik som bandmedlemmerne selv gerne vil høre det. Bandet blev grundlagt i 2009, og tog sig så en aldeles ufortjent pause i 2012 for at vende tilbage som trio og med nyekræfter bag trommerne i 2017. Inspirationen er hentet verden over, men især i den amerikanske og europæiske, tekniske dødsmetal. Det er klamt og drypper med alskens væsker man kan få ud af, og ind i, et menneske, og trioen fokuserer især på at levere solide riffs og hastige trommer, mens de samtidig holder lyden så simpel som muligt. En guitar, en bas, et trommesæt og en mikrofon, alt sammen krydret med en stor portion misantropi og kærlighed til body horror.

Terrorpy udgav deres debutalbum Stuffing Puke Into the Sockets i November 2020, og har siden lavet en vinylaftale med Over the Under Records, som udgiver albummet på limited vinyl i sommeren 2021.

Arrangementet og Kansas City er støttet af:
By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune