Guns 2 Roses (UK)

2020/01/17 kl. 21:00
Forsalg: 100 kr. (inkl. alt) Dør: 120 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Guns 2 Roses fra London er uden sammenligning verdens største, bedste og mest succesfulde Guns N Roses tribute-band! De er som de eneste anerkendt og anbefalet af Guns N Roses selv og har jævnligt optrådt med hele fire forskellige medlemmer fra det ikoniske rockband! Guns 2 Roses og Guns N Roses har sågar samme manager i USA!

Guns 2 Roses leverer den ultimative Guns N Roses-oplevelse, hvor både lyd og udseende er en knivskarp gengivelse af de rebelske rockguder fra Los Angeles. Showet er eksplosivt og energisk og fans kan glæde sig til alle GNR’s udødelige klassikere leveret med stor nerve og lidenskab!

You Could Be Mine, Paradise City, Sweet Child o’ Mine, Don’t Cry, Welcome to the Jungle og alle de andre klassikere bliver blæst ud over scenekanten, perfekt anført af branchens bedste ”Axl Rose”!

Med hele seks USA-turnéer og adskillige turnéer i lande som Indien, Japan, Dubai og Mexico har Guns 2 Roses opbygget sig et globalt publikum! Og I land efter land i Europa har Guns 2 Roses banket lokale GnR-tributes af banen og sat en helt ny standard! Nu er turen endelig kommet til Danmark!