Hatesphere

Support: Nakkeknaekker, Crown The Beast
2023/04/14 kl. 20:00
Forsalg: 110 kr. (inkl. alt) Dør: 130 kr.
Dørene Åbner: 19:30

HateSphere er efterhånden en institution indenfor dansk metal. De har udgivet albums på nogle af verdens største metallabels (SPV Records, Napalm Records), og de har turneret side om side med en lang række store internationale metalbands (Hypocrisy, Kreator, Crowbar, Soilwork, Chimaira, The Black Dahlia Murder og Gojira). HateSphere er et af de få danske metalbands, der stadig er meget aktive på den
internationale scene, i både Europa, Japan, USA og Kina.


Deres håndspillede og oldschool metal rammer publikum lige i smasken og animerer til en fælles festlig headbang. Med HateSphere er der altid garanti for en velspillet, vellydende og medrivende koncert, og deres gode humør på scenen smitter altid af på deres publikum.
Bandet fejrer snart sølvbryllup, men er virilt som aldrig før.

Mathias Rønde Uldall-Jessen blev officielt den nye forsanger i HateSphere i Marts 2022. Efter kun én tur med bandet i øvelokalet spillede han sin debut koncert på Viborg Metal Festival, hvor han imponerede både HateSphere og publikum med sin rå vokal og vilde energi.


HateSphere fortsatte derefter med at skrive nyt materiale. Med det nye materiale har HateSphere igen komponeret hidsige, tunge og fængende riffs med masser af melodi og en nyfunden råhed. Sammen med Mathias’s rå og kompromisløse vokal har de søgt tilbage til rødderne.
De har netop afsluttet indspilningerne til deres 11. fuldlængde album, som udkommer i marts 2023. Igen har de valgt Tue Madsen i Antfarm Studio til at sidde bag knapperne, og det samarbejde kan der kun komme noget godt ud af.

NAKKEKNAEKKER

Ungdommens oprør er kommet for at dreje halsen om på jer! NAKKEKNAEKKER ligger ingen fingre imellem med deres moderne svar på den nordiske dødsmetal – og deres hævntogt ender først på toppen.

NAKKEKNAEKKER er fem unge drenge fra Danmark, som har besluttet sig for at spille knusende dødsmetal. Deres kærlighed for genren skinner igennem alt, hvad de laver.
Selvom deres alder spænder imellem 16-20 år, er dette på ingen måde en hæmsko for dem. Tværtimod. Deres spilletekniske kunnen, erfaring på scenen og sangskrivning får dig til at stå tilbage med åben mund, og undrende tanker, over hvordan så unge drenge, kan lyde, som et band, der har været på vejen i 10 år.
Til gengæld kan de her gutter turnere verden de næste 10 år og ikke være fyldt 30 endnu!

Musikken har sine rødder i old-school dødsmetal som Entombed og Morbid Angel, men bandet er ikke bange for også at inkorporere moderne elementer. De hæsblæsende guitarer, aggressive og en tordnende bas lægger soundtracket til bandets morbide tekster.

Efter de indledende forberedelser, startede NAKKEKNAEKKER ud i januar 2022. Inden året er omme har de spillet 20+ shows, spillet på SPOT Metal – og været med BAEST på tour rundt i hele landet, som supportnavn. En tour, som tager dem omkring alle de største spillesteder i Danmark.

De har også indledt et samarbejde med Heartbeat Management, som er et stort skridt imod drømmen om at nå udlandets ører.

NAKKEKNAEKKER har ikke udgivet noget endnu, så vær der før din mormor og fang dem live!

CROWN THE BEAST

Crown The Beast er udsprunget af den fynske undergrund, med et simpelt mål for øje; demonstrer, at
den odenseanske dødsmetalscene lever i bedste velgående og har tænder der ikke giver slip før du
mosher.


Med et tungt fundament af dødsmetal fra den gamle skole, står hjørnestenene af grooves og
guitarharmonier solidt plantet.
Bandets første album “Spawn of tomorrow” udgivet d. 20 oktober ‘22, viser adskillige måder netop denne
dualitet af nyt og gammelt samt brutalt og harmonisk leverer dødsmetal som mor lavede den, blot i et
moderne køkken.


Crown The Beast består af frontman Jason Campbell (As We Fight, Destroyerboy) på vokal. Lars Von
Løvendal (Grimmthurs, Until Denial) og Søren Rønnebech Grønning på Guitar. Jens Moseholm
(Annominus, Owl King) på bas samt Christoffer Leth (Terrorpy, Black Tritonus) på trommer.    Støttet af:
  • By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune
  • Statens Kunstfond
  • Tuborg