Iron Fire + Killing + Metal Cross

Support: Arr.: Metal Mekka
2019/03/30 kl. 20:00
Forsalg: 110 kr. (inkl. alt) Dør: kr.
Dørene Åbner:

Arr.: Metal Mekka
Forsalg: 110,- (ekskl. gebyr) (Medlemspris 80,- (ekskl. gebyr))

IRON FIRE
Hvorledes defineres fanatisme? Skulle et leksikon give et korrekt billede, burde Iron Fire være listet herunder. 20 år har bandet dyrket sin kærlighed til power metallen. Og der er ikke blevet blinket én eneste gang.

Syv albums er blevet smedet i Valhallas dyb – alle med en kvalitet vidnede om en enorm lyst til at forgylde verden med episk, melodisk og klassisk power metal. Med et musikalsk overskud præsterer Iron Fire at tage én med på flere rejser. Bl.a. en rejse, hvor kroppens fysiske finurligheder udforskes. Hvor lang tid der går mon, inden man får tennisalbue, når man bliver nødt til at vælte næverne i vejret på grund af metalgasmer? Så jordnær forbliver du dog næppe, når dine ører kærtegnes af Iron Fire. De tager dig unægtelig med på eventyr til verdener, hvor giganter nedkæmper stålklædte riddere, troldmænd kæler Thors geder og blodige slag udfoldes på et kanvas malet af musikere, der med forrygende musikalitet formår at skabe episke eventyr.

Der er en grund til, at Iron Fire har stået på scenen med metallens giganter, og derudover står som det mest sælgende danske power metal band. Kvaliteten er lige så høj som en mithril-rustning!

METAL CROSS
Så er det tid til at korsfæste jomfruer!

Danske Metal Cross har siden 1985 rundsmadret undergrunden med hårdtslående og fængende heavy metal. Det er fyldt med fart, adrenalin, fare, hormonel overproduktion, og mere fængende end klamydia på en kristen efterskole. Ballet startede med demoen ”Crucifying the Virgins” og blev efterfulgt af to forrygende demoer, inden bandet væltede i afgrunden.

I 2014 genopstod bandet og spillede en koncert på Metal Magic Festivalen – en koncert, der med rette kan klassificeres som både klassisk og kampsvedigt. Bandet bevægede sig igen ind i legendernes land. Metal er, som vi alle ved, et forrygende narko. Er man først blevet inficeret af lyden af Mercyful Fate, Iron Maiden m.fl., så forbliver man ikke den samme. Metal Cross vendte tilbage i 2018 og udover det gamle skyts, hiver de nystøbte højpenetrations-kugler frem og plaffer publikum til ukendelighed.

Det er tid til at ét af de ældste og bedste danske bands træder på scenen i Odense i dette årtusinde. Det bliver nakkebrækkende!

KILLING
Med samme hastighed som en liderlig teen-kanin på kokain, hamrer Killing lige igennem lydmuren. Manisk, sønderlemmende, højhastigheds-helvedes-thrash er de jyske dæmoners stof.

Indflydelser fra bl.a. Kreator, Exodus, Metallica og Overkill, er blevet formet i maven på et monster med navnet Aggression. Killing lægger et musikalsk udtryk for dagen, som bedst kan beskrives som 75 fiskerlussinger i rap. En vokal mere bidsk end en fisker, der ser skarver i sine fiskenet, kombineret med guitar riffs så intense, at blod driver ud af alle kropsåbninger samt en rytmesektion, der får lyden af faldende bomber til at lyde som en spindende killing – alt dette gør Killing til en mere end voldsom oplevelse.

Med debut E.P.’en ”Toxic Asylum” under armen, har Killing raseret flere spillesteder samt fremmet brugen af morfinpræparater blandt metalfans – der er desværre grænser for mængden af thrash-tæsk, éns nakke kan klare.

Bered jer på at blive tævet ned i ølsjatterne!