L. T. Valentin

Support: + Morten Christensen
2019/09/20 kl. 21:00
Forsalg: 80 kr. (inkl. alt) Dør: 100 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Troubadouren L. T. Valentin er født og opvokset i det vestjyske. Hans folkinspireret musik har taget ham fra de små barer til SmukFest, SPOT og diverse andre festivaler. Det borgerlige navn er Lasse Tarp Valentin, og han udgav i foråret 2017 sin debut “Tilstande i Øst og Vest”. Sidenhen har han været i rotation på P6 Beat, turneret flittigt både solo og med band, og været en af de udvalgte i Karrierekanonen 2018.

L. T. Valentin henter inspiration fra sangskrivere som Neil Young, Bob Dylan, Damien Jurado, Richard Swift og Kevin Morby.

I Februar 2019 udgav han sit nye album ”Villerst Minde”.

“Jeg har arbejdet på den nye plade i snart et år. Der skete en masse ting i mit liv, som udsatte indspilningerne, men det var for det bedste. Jeg glæder mig til at præsentere en plade, som både er akustisk og med mit band De Fremmede. Pladen er en samling af sange, som beskriver følelser, skæbner og holdninger der ikke bliver accepteret i et mere og mere strømlinet samfund. Jeg ønsker at fortælle en side af dagens Danmark, som er tabubelagt i høj eller mindre grad. Om druk, angst, tvangstanker og selvdestruktivitet, men også om håbet for, at vi alle har en plads under solen. Med eller uden accepten fra omgivelserne. Det er sange med udgangspunkt i mig selv, men også betragtninger af mine omgivelser.” udtaler L. T. Valentin.

”Jeg har åbnet mit hjerte og sangene er væltet ud”

Morten Christensen

Morten Christensen udgiver den 5. april 2019 sin debut EP i eget navn og markerer hermed et nyt startskud for sin nye dansksprogede singer-songwriter karriere. Udgivelsen finder sted i samarbejde med det københavnske label Soundchest Records.

Morten Christensens debutudspil består af seks stemningsfulde, nærværende og rørende sange, der kredser om kærligheden, sandheden og en lys fremtid.

“Sangene på min debut EP handler om at være nysgerrig på fremtiden, at gribe livet og leve i nuet. Sangene beskriver, balancen i at være opslugt af ægte og til tider nådesløs kærlighed, hvor man kaster sig ud på dybt vand, hvor man ikke kan bunde” fortæller Morten Christensen.

“Mine sange er hudløst ærlige, og sangskrivning er altid et kæmpe output for mine følelser og mit til tider håbløst rastløse sind,” fortsætter han.

Sangene er skrevet i løbet af 2018, Og planen er at EP’en følges op af et fuldlængde album senere i 2019.

EP’en er indspillet i BLINDBOYRECORDING studio på Nørrebro sammen med producer Valentin Kruse (Valentin Kruse og Morten Christensen har tidligere arbejdet sammen i forbindelse med indspilningen af det anmelderroste Dirty Old Town album ”Beauty and Truth fra 2015”).

“Samarbejdet med Valentin Kruse er fantastisk og vi formår sammen at finde ind til kernen i hver sang og dække den ind i de rigtige musikalske landskaber. Der er en meget velovervejet instrumentering og en fantastisk balance i sangene hver for sig og sammen som helhed. EP’en er en lille perle, smuk i sin helhed, og ordene taget ud af mit liv og mine oplevelser, og det kommer til udtryk i de seks sange” slutter Morten Christensen.

Med sig på scenen denne aften har Morten Christensen sin partner in crime og dygtige guitarist Kevin Monie.

Arrangementet og Kansas City er støttet af:
By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune