Mercenary ***AFLYST***

Support: Billy Boy In Poison
2023/10/14 kl. 20:00
Forsalg: 110 kr. (inkl. alt) Dør: 130 kr.
Dørene Åbner: 19:30

Mercenary

Som nedfrosne jætter, der bryder ud af deres årelange dvale, rejser den melodiske metals giganter MERCENARY sig atter fra den nordjyske muld og afbryder deres årelange slummer for at udbrede deres hårdtslående metalhymner og deres særegne form for nordisk melankoli og melodi.

Mercenary har siden de debuterede internationalt med pladen “Everblack” i 2002 turneret Europa tyndt med supportturnéer for bands som Megadeth, King Diamond, Dark Tranquility og Nevermore samt optrådt på en lang række festivaler som Wacken Open Air, Roskilde Festival og Progpower USA, og bandet har gennem deres energiske og velspillede livefremførelser af deres let genkendelige genreblanding af melodi, melankoli, metallisk smadder, atmosfæriske keyboardflader og himmelstræbende guitarsoloer i verdensklasse tilkæmpet sig et globalt og loyalt følge.

Siden bandet udgav deres syvende plade “Through Our Darkest Days” i 2013, har Mercenary kun turneret sparsomt med blandt andet en turné som hovednavn rundt på Europas klubscener og en række koncerter som hovednavn i Japan, hvorefter bandet har afsondret sig i Nordjyllands mørkeste afkrog for at destilleret det danske efterårs særlige melankoli og kombineret det med et aggressivt og tungt udtryk, som vil være at finde på det kommende album, der er blevet indspillet i løbet af 2022.

På livefronten præsenterede bandet i 2020 både en opdateret lineup med ny trommeslager samt nyt materiale fra det kommende album og høstede særdeles positive anmeldelser fra bl.a. Gaffa (5/6) og Devilution.

Mere info:

www.mercenary.dk

www.facebook.com/mercenarymetal

www.instagram.com/mercenarymetal

 

Billy Boy In Poison

BILLY BOY IN POISON fra København leverer tung og aggressiv metalcore. Men bandet er ikke sådan at sætte i bås, og elementer fra både brutal deathcore og catchy melodød stikker fjæset frem i kvartettens slagkraftige cocktail.

BILLY BOY IN POISON er et erfarent liveband, der leverer høj energi, kvivskarpt sammenspil og tung lyd hver gang, de går på scenen. Bandet har optrådt på en række danske metalfestivaler, supportet bl.a. Aborted og Vildhjarta og har turneret flere gange i udlandet.

BILLY BOY IN POISON har udgivet tre albums. Det seneste, ‘UMBRA’, udkom i slutningen af 2021, og pressen kaldte det blandt andet: “sangskrivning af international
kaliber” (Devilution), “allerøverste hylde” (Metalized) og “latterligt højt musikalsk niveau” (Radon Metal).
Bandet arbejder i øjeblikket på en ny udgivelse, der vil bringe en væsentlig udvikling i lyden med sig. Der er god chance for, at der vil blive spillet helt nyt materiale til koncerten.     Støttet af:
  • Odense Musikudvalg
  • By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune