Metal Mekka – Deadnate, Nakkeknækker & Sun Dog

2021/10/22 kl. 21:00
Forsalg: 100 kr. (inkl. alt) Dør: 120 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Dørene åbner kl. 20:00

Deadnate
Som en højkvalietselsker, kærtegner Deadnate din krop med kreativitet og variation. Varierede riffs danser riffs blidt over ørelapperne, fremkalder gåsehud og bærer dig mod den musikalske lille død. Og som bølgerne begynder at skvulpe og ilden begynder at at mere end ulme. Så sætter Deadnate fut på den. Tyngden rammer som et trykluftsbor fra himlen, der får kroppen til at synge med. Vokalen kommanderer dig til at udøve selvkontrol – indtil du får lov til at give slip og forenes foran scenen i patos og fortabelse. Og så…..rammer bløde toner fra sangeren og verden bliver igen blid. For et sekund. Det er her vi ved det bliver godt foran scenen. At latexlagner skal lægges ned får vi ikke glæde i sved og..
Deadnate synes kalkulerede. På bedste vis. De ved, hvordan de får musikken til at gribe hele dit væsen og formår at forene en legende tilgang til musikken med tæv og skønhed.

Nakkeknækker
Nakkeknækker hørte tydeligvis efter, da der blev agiteret for at ungdommen må og skal udslette alverdens gamlinge for at gøre verden til deres verden. Musikken føles som at pumpe en blanding af ligvæske, miltbrand-forurenet crack og flybrændstof i årerne. Det er musik, så intens at hjertet dit næppe blot stopper, men falder ud, har du nået en alder over 35. Ikke at fortiden forsages. Man kan lugte gravånden og Nakkeknækker har tydeligvis haft hænderne i en stærkt døds(metal) inficeret muld, og har fundet ligene efter de mest ækle dødsmetalskabninger. Og indtaget af dem. Guitarerne giver følelsen af at få tørret rådden hjernemasse af kroppen med et ligklæde – alt i mens trommerne pulverisere hele den krop. Millimeter for millimeter. Et stort spørgsmål er dog hvor længe medlemmerne i bandet kan proklamere sig blandt de levende. Forsangeren lyder ej levende. Nærmere som er han kravlet ud af graven for at mæske sig i dig, dig og mig – og bestemt godt kunne se et bandmedlem som en snack.Se bandet inden de bliver ædt.

Sun Dog
Kan du huske dengang, du ville gå en lille omvej? Det var af stien bag parcelhuskvarteret og du ville lige kunne nyde fem minutter i det grønne inden du igen trådte ind i den højtelskede hverdag. Hvordan du denne julidag nød duften af sommerens blomster og lyden af fuglenes fejring af livets mange facetter. Husker du momentet, hvor det gik op for dig noget havde forandret sig. Lyset faldt fra tre sole, verden duftede som mødet mellem Narnia, Midgård og en planet endnu ikke betrådt? Da Sun Dog trådte frem og tilbød dig piben udlånt af Gandalf – eller rejste du et helt andet sted hen?Nu får du muligheden for at mindes og opleve igen. Sun Dog træder igen ind på scenen og forvandler momentet til en rejse i virkeligheder. Drik af heksekedlen med multifarvede orgeltoner, riffs som inkarnere eventyr, trommer med rytmen af tusinder eventyrføder og forsangerens varierede fortællerstemmer. Vi skal afsted. Hvor man vi skal hen?