MØL + Support: st. digue

2022/04/09 kl. 21:00
Forsalg: 100 kr. (inkl. alt) Dør: 130 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Aarhus-baserede MØL, blander hidsig vokal og aggressiv black metal, med den drømmende atmosfære fra shoegaze-genren. Denne blanding giver et unikt lydbillede, der får den ellers så mørke stemning i black metal, til at lyde symfonisk smukt. Inspireret af bands som My Bloody Valentine, Slowdive, Lantlôs og Alcest, udgav de deres to EP’er i 2014 og 2015. Derefter blev der arbejdet hårdt på deres debutalbum “JORD”, som udkom d. 13. April 2018.

Dette var startskuddet på et eventyr sjældent set for et dansk metalband. I udgivelsesugen blev debuten kåret til Ugens Album i det verdenskendte britiske magasin Kerrang!, og er ligeledes blevet anbefalet af større metal musikere verden over, bl.a. forsangerne fra hhv. Trivium og Parkway Drive.

Herhjemme har MØL været godt repræsenteret på flere festivaler, heriblandt A Colossal Weekend, Royal Metal Fest, SPOT-festival, og senest Copenhell.

Efter at have underskrevet pladekontrakt med Nuclear Blast i efteråret 2020, er bandet nu klar med deres andet fuldlængde album der står til at blive udgivet senere i 2021.

St. Digue

St. Digue er solo-aliaset på københavnske sanger/musiker og tidligere Sunken guitarist, Kasper Deichmann.

Han spiller mørk, melankolsk synth-baseret elektronisk darkwave med industrial og post-punk undertoner.

Med hans tungsindige melodier, dansevenlige rytmer, æteriske og til tider hidsige, piercende lydtapeter maler St. Digue et hudløst ærligt og depressivt billede af livet i det 21. Århundrede. Dette tungsindige billede står krystalklart på hans debut album “Everything Hits At Once”, der udkom i Oktober 2021. St. Digues brand af Darkwave er et alsidigt hadebrev til
samfundets rigide forventninger samt en øvelse i at dvæle i selvhad, stofmisbrug, selvmordstanker og i sidste ende et råb om hjælp, og længsel efter omsorg.

Arrangementet og Kansas City er støttet af:
By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune