Anders Fredslund-Hansen

Mudmusic oplæg: Publishing

2023/01/19 kl. 19:00
Forsalg: 0 kr. (inkl. alt) Dør: kr.
Dørene Åbner: 18:45

Hvordan arbejder en Music Publisher både kreativt og administrativt? Skal du overhovedet bruge en publisher – og hvordan får du i det hele taget fat i sådan en? Det er nogle af de spørgsmål Anders Fredslund-Hansen vil belyse i dette oplæg. 

Til oplægget bliver der både dykket ned i det daglige arbejde samt i den kreative del, hvor ”jagten på den perfekte popsang” er hvad der driver Anders. Alt dette bliver fortalt med masser af passion, krydret med gode anekdoter og praktiske eksempler. 

MØD OPLÆGSHOLDEREN
Anders er ejer af musikselskabet The Arrangement som er både publishing, management og label. Anders har 25+ års erfaring i den danske musikbranche og har arbejdet og/eller været med til at udgive musik med nogle af landets største kunstnere som Kashmir, C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Caroline Henderson, Hjalmer, Rasmus Walter, Burhan G og mange flere. Anders er en af landets mest erfarne Music Publishers, med særligt fokus på den kreative side hvor co-writing og writing camps er en del af de værktøjer der bruges. Anders har samtidig stor erfaring i at arbejde med musik til TV og film og har bl.a. leveret musikken til flere julekalendere herunder den succesfulde Tinka, samt været med til at vinde Dansk Melodi Grand Prix hele 8 gange, herunder med ”Only Teardrops” i 2013 som endte med at blive endelig Eurovision vinder.

 

PRAKTISK INFORMATION
Tidspunkt: 19. januar, 19.00 – ca. 21.30. Kom gerne 15 minutter før.
Sted: Kansas City, Munkebjergvej 140, Odense M. Der er gratis parkering og busstoppestedet SDE Munkebjergvej ligger kun 250m derfra.
Pris: Arrangementet er gratis, men kræver en billet og har bindende tilmelding.

 

OM MUDMUSIC

MudMusic er et talentudviklingstiltag der er opstået i samarbejde mellem de to fynske spillesteder Kansas City og Musikhuset Posten. MudMusics vision er at give det fynske vækstlag de bedste rammer til at komme igennem mudderet og frem i den danske musikbranche.
Læs mere på mudmusic.dk    Støttet af:
  • By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune
  • Statens Kunstfond
  • Tuborgfondet
  • Musikhuset Posten
  • Kansas City