MudMusic showcases

MudMusic showcases

2023/02/09 kl. 20:00
Forsalg: 0 kr. (inkl. alt) Dør: 0 kr.
Dørene Åbner: 19:30

Kom og hør en masse fede artister fra det fynske vækstlag, når MudMusic afholder showcases med fri entré på Kansas City torsdag d. 9. og fredag d. 10. februar!

Måske kommer du for at høre et band du allerede kender, eller for at finde dit nye yndlingsband? Lige meget hvad, garanterer vi for to vilde aftener med en masse god musik.

For artisterne er det ikke hvilken som helst showcase – der er nemlig slots på SPOT Festival 2023 på højkant! Der vil derfor også være en jury af fagpersoner tilstede blandt publikum på aftenen.

9. februar bliver en hårdtslående aften:

19.30 // Dørene åbner
20.00 // Terrorpy
20.30 // Hadron
21.00 // Under The Blood Oak
21.30 // Black Tritonus

Hvert band spiller 15 minutter.

TERRORPY
Tempoet er hurtigt, groovet er beskidt og ambitionen er brækdryppende, tænderskærende dødsmetal fra højeste hylde! Terrorpy er en trio der især trækker på den amerikanske tradition indenfor dødsmetal og du kan regne med blastbeats, basdistortion, sweeps og en satan af en tobakshoste der formulerer de fæle tekster for de fremmødte.

HADRON
Hadron er et old-school heavy metal band fra Odense. De spiller slow doomy heavy metal, med kompromisløse groovy riffs, som tager dig tilbage til 70erne og begyndelsen på heavy metal.

Hadron udgav i 2016 en demo og har sidenhen udgivet 2 fuldlængde albums og spillet mere end 50 koncerter. Hvis du kan lide bands som Black Sabbath, Pentagram, Budgie og Trouble, kan du helt sikkert også lide Hadron!

UNDER THE BLOOD OAK
Under The Blood Oak er et band der maler med musikken. Vokal og instrumenter arbejder tæt sammen for at skabe en sindsrig oplevelse med levende billeder i det melodiske metals tegn. Teksterne strækker sig bredt fra døende stjerner til dystopiske fortællinger, akkompagneret af harmoniske riffs, legende basgange og aggressive trommer. Glæd jer til et eventyr med smæk på!

BLACK TRITONUS
Black Tritonus spiller dødsmetal i en fusion af den gamle og nye skole. Med bandnavnet opkaldt efter den mørke middelalders forbudte interval bærer Black Tritonus stolt den blasfemiske fakkel videre ind i det 21. århundrede med en omgang energisk hårdtslående dødsmetal, der leder tankerne tilbage på, og hylder nogle af genrens allerførste pionerende misdædere!