ozzy jam + motörizer (AFlyst)

2022/11/05 kl. 20:00
Forsalg: 110 kr. (inkl. alt) Dør: 130 kr.
Dørene Åbner: 19:30

♠️ MOTÖRIZER ♠️

WE PLAY ROCK’N’ROLL

 

Bandet der altid er garant for at sparke en koncert i gang fra første sekund……

LOUDER THAN ANYTHING ELSE

 

MOTÖRIZER blev dannet i efteråret 2017 og har siden spillet med et hav af andre bands.

Med stor respekt og kærlighed til Lemmy og Co fylder bandet lokalet, når de tre sympatiske musikere slår der instrumenter an.

Rødderne i punken høres tydeligt, og når whiskeystemme tilføjes stinker der af Rock’n’Roll.

De tre karismatiske musikere giver os et nostalgisk minde med deres performance og outfit, der ikke lader noget tilbage. Det samme gælder det instrumentale, den dundrende bas der spilles hurtigere og tungere end nogen anden, og hastighed gælder jo hele vejen rundt, et af de sikre kendetegn for Motörhead.

Det hele leveres med et stort kærligt glimt i øjet, masser af fis, og det når langt udover scenekanten.

Motörizer spiller Motörhead’s hits lige fra slut 70’erne til deres sidste album “Bad Magic” fra 2015, og de har altid en, to eller tre friske numre med fra øveren.

På sætlisten finder du klassikere som:

  • Ace Of Spades • Bomber • Iron Fist • Rock Out • Killed By Death • Overkill • Stay Clean •

 

Og så høres der bulder i det fjerne, og frem fra røgtågerne kommer det berygtede…..

 

🤘 THE CRAZY TRAIN 🤘

MED SELVESTE

PRINCE OF DARKNESS

 

Du bliver mødt af en lydmur og et festfyrværkeri af dimensioner.

De eminente rutinerede musikere fra den danske live-scene, hvor de også optræder med deres originale bands, akkompagnerer denne aften The Prince Of Darkness op på scenen, hvor han møder dig med sit velkendte glade, begejstrede og taknemmelige udtryk.

Performer og forsanger Thomas K. Olesen ikke kun lyder som Ozzy, men gengiver Ozzy med så stor kærlighed og et glimt i øje, så det hverken bliver pinligt eller en dilettant parodi.

Du tages med og deltager i et stykke rockhistorie udført lige for øjnene af dig og du er med på dén, som var du i en af dine nætters drømme.

Det er en meget speciel oplevelse, at blive suget med ind i fortællingen, så du ikke længere bare er tilskuer, men bliver en del af opsætningen.

Alt andet end en almindelig koncertoplevelse, som selvfølgelig også er prydet med kors, dødningehoveder, blod og flagermus – Alice Cooper når dem ikke til sokkeholderne 😜🤩

Effektive rekvisitter i et interaktivt rockteaterstykket, som var du i Øster Gasværk, hvor samtlige kendte numre fra hele Ozzy’s solokarrierer, samt et par af Black Sabbath’s største numre udspiller sig, med dig som medspiller!

Du har købt en billet til det ROYALE

🦇💀👹 CRAZY TRAIN 👹💀🦇

ALL ABOARD

A RIDE OF A LIFETIME YOU’LL NEVER FORGET