Plaguemace

Support: KILLING
2023/03/10 kl. 20:00
Forsalg: 90 kr. (inkl. alt) Dør: 110 kr.
Dørene Åbner: 19:30

PLAGUEMACE er et af de seneste skud på den danske scene for dødsmetal. Og sikke et skud.

Bandet, der har deres rødder i Horsens, formidler på brutal vis genren i deres intense sceneshow. Med andre ord skal man være særligt atletisk begavet for at undgå deres pestbefængte morgenstjerne, når først de indtager en scene.

PLAGUEMACE har desuden høstet fine anmeldelser, ikke mindst for deres debut-EP, Primal Priest, hvor anmelderen på HeavyMetal.dk kunne berette følgende:

Åbneren ”Brothelhem” serverer i hvert fald en ganske god portion midttempo død, der nok skal kaste adskillige horn, nakkeknæk og fadølshyldester af sig. Specielt med Andreas Truelsens vokal, der minder om David Tortudød, der har været til talepædagog hos Nunslaughters Don of the Dead. På ”Torture” stiger det musikalske lix tal dog en anelse. Der bliver leget mere med thrash og temposkift, og selvom det er ikke noget, der kandiderer til Mensa, formår bandet alligevel at holde lytteren nede i den rådne sump, de trækker deres dødsmetal op af. Dog er det lukkeren ”Sacred Vermin”, der er EP’ens helt store trækplaster. Her bliver der i den grad trukket i arbejdstøjet, og med et Entombed-værdigt introriff hiver Plaguemace det helt store arsenal frem og viser, at de kan mere end bare save optændingsbrænde på rundsaven. Tempoet øges, og idet vokalen sætter ind, føles det som at blive waterboardet med kloakslam, mens Dismembers legendariske debut Like an Everflowing Stream buldrer derudad. Et melodisk afbræk bliver det dog til, før man er tilbage på pinebænken, men Stockholmsyndromet er allerede sat ind, og man nyder det i fulde drag.

Med sig på aftenen har hovednavnet sørget for at salen kommer godt op at koge inden de selv går på. De medbringer nemlig KILLING, som nok skal være garant for at aften bliver sparket godt og fucking grundigt i gang.

Alt i alt en aften i dødsmetallens navn på Kansas Citys spillested!    Støttet af:
  • By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune
  • Statens Kunstfond
  • Tuborg