Slægt

Support: Fairyman
2022/09/02 kl. 20:00
Forsalg: 80 kr. (inkl. alt) Dør: 110 kr.
Dørene Åbner: 19:30

Slægt fra København har cementeret deres plads, som et af de vigtigste og mest spændende metal bands på den danske scene i de seneste år. Med et udgangspunkt i traditionel, skandinavisk black metal kombineret med klassiske heavy metal dyder og et vildt, og til tider, uforudsigeligt live show har Slægt skabt noget, som er deres helt eget.

I 2011 startede Slægt, som et solo-projekt inden det udviklede sig til en gruppe. Bandets signatur-lyd, der blander velkendte stilarter med inspirationer, der ligger udover metallens sfære, blev hurtigt skabt. Med seks udgivelser på bagen, tre turnéer i Europa og optrædener på store festivaler har Slægt opbygget et stort publikum og opnået anerkendelse både hjemme og internationalt.

”Sammensmeltning fører til en omdefinering af genrer. I vores kerne henter vi inspiration fra en lang række stilarter og tidsperioder, og vi kombinerer dem på en måde, der tiltaler os. Vi har mange nuancer på vores palet, både lyse og mørke. Disse er, som i livet, sammenvævede og bliver til evigt foranderlige konstanter. ” – Slægt.

Med et fokus på sangskrivning og komposition, rå kraft og autentisk energi, fortsætter Slægt med, at udvikle sig på deres rejse mod nye mål, altsammen baseret på et fundament af rødder de selv har skabt.

DISKOGRAFI:

Albums:

– “Ildsvanger” (Posh Isolation, 2015)

– “Domus Mysterium” (Ván Records, 2017)

– “The Wheel” (Ván Records, 2018)

EP’er:

– “Beautiful and Damned” (Iron Bonehead Productions, 2015)

Diverse:

– “Demo” (selvudgivet, 2012)

– 7″ split med White Medal (Legion Blotan, 2012)

– “Black Bombs” (Ván Records, 2019)