Wasted + Lipid + Evil

2019/11/16 kl. 21:00
Forsalg: 100 kr. (inkl. alt) Dør: 120 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Wasted spiller old school heavy metal I den tunge ende af skalaen, og fik i de tidlige 80´r udgivet plader og spillet en hel del live koncerter indtil en længere pause ramte dem, som så varede i næsten 25 år. Wasted gendannet sig selv i 2013 på opfordring, og har siden da turneret rundt i Danmark på forskellige både små og store festivaler og koncertspillesteder. Efterår 2019 udgiver Wasted sit tredje fulde album. Wasted er et rutineret hold musikere, og vil uden at lyve påstå at de er Danmarks ældst spillende Heavy Metal orkester hvilket de er ret stolte af. Vi har blandt andet spillet koncerter med vores danske brødre og lige så ”gamle” metalmakkere fra Artillery og varmet op for Defecto over flere gange, bare for at nævne nogle Danske dinosaurusser inden for branchen, som vi har været på scenen med.

Lipid så dagens lys i Vejle i 1994, og blev hurtigt et af de førende bands på den danske metalscene. Supportede bands, som Testament, Paul Dianno, Zyklon m.fl. Tyskland og UK fik også øjnene op for Lipid og deres bund solide metal, og blev flittigt besøgt i 90’erne og 00’erne. I 2009 gik bandet hver til sit for at prøve andre projekter. Men da der i 2014 kunne fejres 20-års jubilæum gik bandet atter sammen, og har siden spillet en række anmelderroste koncerter samt skrevet nyt materiale, som vil blive indspillet og udgivet i løbet af 2019, hvor Lipid sætter 25 lys i lagkagen.

Evil oldschool speedmetal er et band fra de tidlige 80´r, med første udgivelse i 1984. De har haft et par år på de Danske scener men også en stor lang pause, indtil bandet begyndte at genopfinde sig selv med en udgivelse i 2015. Senere kom nogle nye medlemmer til – hvorefter Evil igen var på banen igen, som et live band. Evil spiller i genren classic heavy metal allá Accept og Judas Priest. Derfor – pas på derude! Evil er TILBAGE!