Frivillig

Bliv frivillig på Kansas City og bliv del af et fedt fællesskab med mulighed for at opleve en masse fede koncerter!

 

Kansas City søger frivillige, så hvis du har lyst til at blive en del af Odenses musikmiljø, så meld dig som frivillig ved Kansas City.

 

Det er kun et krav, at du tager minimum en vagt om måneden (12 om året) og så har du samtidig mulighed for at blive en del af et fedt fællesskab med masser af fester og hygge i de frivilliges egen personalebar!

 

Det frivillige arbejde er delt i 2 teams, koncert, café.

 

Koncert teamet er vores største team og står for afviklingen af koncerter og arrangementer i spillestedet. Vagterne ligger primært i weekenderne og dækker over alt fra entré, garderobe, flyder, bartendere, bandsupport og ansvarlig – kort sagt, at det der skal til for at lave gode koncertoplevelser.

 

Hverdagscaféen er huset daglige omdrejningspunkt, med billige fadøl gratis kaffe og bordfodbold. Café teamet bemander baren, og står for at åbne og lukke. Caféen er åben mandag – torsdag aften.

 

 

Skriv til frivillig@kansascity.dk allerede i dag og hør mere, eller tilmeld dig ved at udfylde formularen herunder.

 

 


Tilmelding som frivillig på Kansas City
Questions marked by * are required.
1. Navn: *
2. Adresse:
3. Postnr.:
4. By:
5. Email: *
6. Tlf.: *
7. Team:

  • Koncert
  • Café
 

For nuværende frivillige

Log på vagtplanen her.

Nyheder Se alle
20. november 2018

Vil du eller dit band spille på en af Danmarks fedeste festivaller? Så har du mulighed, for at deltage i en af de fedeste konkurrencer “Syd for Kongeåen”

 

Vinderen kan se frem til at spille på Kløften Festival 2019, hvor der virkelig bliver kræset for vinderen….både på scenen og bagved.

 

se mere på http://banehuset.dk/contest/?fbclid=IwAR2jpE-gBhGvUWqSmZ57VNIfzFy2Nylfcilg8pE4_itZDKZZdz1Im2vVmHs

Nyhedsbrev