BLIV FRIVILLIG PÅ KANSAS CITY OG BLIV DEL AF ET FEDT FÆLLESSKAB MED MULIGHED FOR AT OPLEVE EN MASSE SEJE KONCERTER!


Hos Kansas City elsker vi vores frivillige! De er med til at drive stedet og som frivillig hos os, bliver du en del af et inkluderende fællesskab og kommer tættere på Odenses musikmiljø.

Det eneste krav vi har til dig er, at du som minimum tager 12 vagter om året. Dette for at vi kan planlægge koncerter og arrangementer. Til gengæld bliver du en del af et fedt fællesskab med hyggelige fester, egen personalebar og mulighed for at møde nye mennesker.

Det frivillige arbejde er delt i 2 teams: koncert og café. Du kan vælge at blive en del af begge teams eller vælge ét af dem.

Koncert – Teamet er vores største team og står for afviklingen af koncerter og arrangementer i spillestedet. Vagterne ligger primært i weekenderne og dækker over alt fra entré, garderobe, flyder, bartendere og bandsupport – kort sagt, alt der skal til for at lave gode koncertoplevelser.

Hverdagscaféen er husets daglige omdrejningspunkt, med billige fadøl gratis kaffe og bordfodbold. Caféteamet bemander baren, og står for at åbne og lukke. Caféen er åben mandag – torsdag aften kl. 18-22.00.

Skriv til frivillig@kansascity.dk allerede i dag og hør mere.


FOR NUVÆRENDE FRIVILLIGE

Log på vagtplanen her.