Kansas City Special – Electro Swing

Lørdag d. 29. sept. kl. 21.00

Kansas City Special – Electro Swing

Forsalg: 40,- (ekskl. gebyr)

Dør: 50,- kr.

Dørene åbner kl. 20.00

 

 

Så er det igen tiden til Odense’s mest unikke event og det eneste af sin art på hele Fyn nemlig Kansas City Speicals – Electroswing!!!

Dette one of a kind event er en tilbagevendende begivenhed lavet i et samarbejde mellem madsproduction.dk og Kansas City og det er skabt for at kunne nydes af både den unge og den ældre generation af fynske koncert publikummer!!

 

Vi har som altid linet up med lækker live musik, burlesque og ikke mindst sørget for at stemningen er den helt rigtige og som giver jer en helhedsoplevelse i form af oppyntning der matcher temaet Electroswing!!!

Alle både ældre som unge har som altid mulighed for at komme udklædt hvis man lyster (Dette er naturligvis ikke et krav fra vores side) og vi håber da at se en masse outfits i 1920-30’er stilen som vi plejer men det er som altid “optional” og føler man at electroswing rent tøjmæssigt er noget helt andet så er det bare det man tager på som nævnt ingen krav herfra vi giver jer blot mulighed for at give den en lille ekstra tand i forhold til at gå til en normal koncert da i her har mulighed for at være med til at skabe helhedsoplevelsen både for jer selv og for resten af publikum!!!

 

Line-up

 

Juda-bug

Dette helt unikke band fra Odense er med sin stil det eneste af sin art på Fyn, stilen er Electro Swing og med de 2 rutinerede musikere Larle på bas og W.M.P på beatet kan det umuligt lade sig gøre at stå stille når de først går på scenen Electro Swing er en blanding af Swing jazz (typisk fra 1920 og 30`erne) blandet med house og breakbeat og rammer stort set alle aldersgrupper lige fra de helt små til de helt gamle, da der er elementer i musikken fra både de ældre og de yngres musikstil.

 

De har blandt andet lige været aktuel på dette års Northside samt headlinet på Damhuskroen til The Baroque Ball så der er garanti for en gennemført musikoplevelse og netop derfor headliner de også til vores event her.

 

Scarlet Blixen

Et djævelsk sødt smil, beskidte tricks og dirty moves – Scarlet Blixen er en ægte femme fatale forklædt som en showgirl. Elegance og glamour tilsat utæmmet begær er hendes kendetegn. Scarlet Blixen er en international burlesqueperformer med næsten ti års erfaring indenfor dans, undervisning og show.

 

Aliens in Denmark

Aliens in Denmark er en DJ/producer fra UK, nu bosat i Danmark.
Oprindelig fra London, og vokset op omkring mange forskellige lyde og kulturer, som kan høres i alle hans mix.

 

A.i.D spiller mange forskellige genre bl.a. swing, breakbeat, funk, dnb, jungle, hip hop og meget mere. Han arbejder på ’Breakbeat Paradise Recordings’, som er et pladeskab opfundet i Danmark, men nu baseret i Florida.
De udgiver flere plader om året med funk, Hip Hop og swing som inspiration.

A.i.D spiller på flere festivaler, og har tidligere spillet på Tinderbox og Boomtown (UK).

Se frem til en oplevelse på dansegulvet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arrangementet og Kansas City er støttet af:

By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune

odense-musikudvalg_logo_pos  kunstfonden_logo_small

Nyheder Se alle
11. oktober 2018

Kontoret holder lukket for personlig henvendelse i uge 42.

 

Forventet nedetid på internettet

Tirsdag d. 16. okt. Fra kl. 07.00 til 09.00 forventes internetforbindelse afbrudt på Kansas City pga. en opgradering af forbindelsen.

 

Forbindelsen forventes genetableret senest kl. 09.00.

 

Vær opmærksom på at I muligvis skal genstarte jeres udstyr for at få forbindelse igen.

Nyhedsbrev