Kira Skov m. band

Lør. 28. april kl. 21.00

Kira Skov m. band

Forsalg: 150,- (ekskl. gebyr)

Dør: 180,- kr.

Dørene åbner kl. 20.00

 

 

#SilhuetKoncert
Denne koncert er en del af vores #SilhuetKoncerter.
#SilhuetKoncerter er koncerter, der i forskellige grad definerer os. #SilhuetKoncerter viser i høj grad, hvem vi er som Spillested. #Silhuetkoncerter er musiske fyrtårne gennem 2018, og du vil blive præsenteret for både ny og kendt musik.

 

Denne #SilhuetKoncert er med Kira Skov

 

Kira Skov udsender ny plade til foråret 2018 og tager herefter på turné. I april får vi besøg af Kira Skov med fuldt band bestående af;

Kira Skov/vokal/guitar
Oliver Hoiness/guitar
Silas Tinglef/Guitar/trommer
Maria Jagt/violin/cello
AC Anders Christensen/kontrabas

 

Kira Skov mistede sin mand Nicolai Munch-Hansen i slutningen af februar måned. Nicolai var foruden at være hendes ægtemand og far til deres søn Morgan, også hendes tætteste musikalske samarbejdspartner igennem de sidste 13 år.

 

Som en måde at bearbejde sin sorg på begyndte Kira kort tid efter Nicolais bortgang at skrive sange til sin mand. Sange om livet og den pludselige død og det shok som fulgte i kølvandet. Dette blev en måde at give sorgen en form på og ligeledes har det været en måde at have fornemmelsen af en fortsat kommunikation, til dels pga deres meget stærke fælles sprog i musikken.

Det musikalske univers udfolder sig i intime rammer med sparsom instrumentering. Elektriske og akustiske guitarer, violin, cello, kontrabas og percusion. Det er sange med historiefortællingen i centrum, med referencer til en sangskriver tradionen som bekender sig til bl.a. Leonard Cohen, Joni Mitchell og Towns Van Zandt

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arrangementet og Kansas City er støttet af:

By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune

odense-musikudvalg_logo_pos  kunstfonden_logo_small

Nyheder Se alle
30. april 2018

Så er tilmeldingen til Garagescenen til Pure Festival 2018 åben!

 

Tilmeld dit band på linket herunder.

https://podio.com/webforms/18682204/1257342

Nyhedsbrev