One Machine (UK/US)

Fredag d. 16/09-2017 kl. 21.00

One Machine

+ Ghost Ship Octavius(US) + Meridian(DK)

Dørene åbner kl. 20.00

Forsalg: 70,- kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 100,- kr.

 

One Machine (UK/US)

One Machine er et internationalt metal band med klassiske og moderne indgredienser. Bandet er dannet af guitarist og sangskriver Steve Smyth, der har en fortid i store bands som Testament, Nevermore, Forbidden og Vicious Rumors. Resten at holdet er håndplukket at Smyth og består af Jamie Hunt (guitar), Stefano Selvatico (bas), Michele Sanna (trommer) samt Chris Hawkins (vokal).

 

Bandet udgav i 2014, det anmelderroste debutalbum Distorsion Of Lies And The Overdriven Truth (Scarlet Records), hvor danske Mikkel Sandager (ex
-Mercenary) og Tomas “O’Beast” Koefoed (ex-Mnemic) var med, og har siden spillet på adskillige festivaler og turneret heftigt, både som hovednavn og
som support for navne som Nile, Vicious Rumors, Onslaught, Artillery og Tyr.
Efter er par udskiftninger udkom andet album, The Final Cull, i 2015. The Final Cull er indspillet i danske Death Island Studio af Marco Angioni (Meridian) i samarbejde med producer Tue Madsen. På dette album har bandet forfinet sin lyd og sit udtryk. De tunge thrashede riffs og storladne
omkvæd er intakte, og der er stadig masser af shredding. Men samtidig er riffs og sange mere mørke og moody end tidligere, og ny sanger, Chris Hawkind, leverer dem med en anden dybde og feeling.

 

Siden udgivelsen har One Machine turneret i England, og er i foråret 2017 på Europatur som bringer dem forbi Danmark d. 17, marts i Odense (Kansas City)

 

Ghost Ship Octavius (US)

Ghost Ship Octavius er tung, melodisk, progressiv musik med en original lyd og kraftfuld dynamik. Med Matt Wicklund på guitar (ex-God Forbid), Van Williams på trommer (ex-Nevermore), Adon Fanion på vokal og Dagna Schlesien på bas.

 

De memorable omkvæd, tekster og billedsprog tager lytteren på en rejse til en verden af frosne og spøgelsesagtige temaer, funderet i tekniske og groovy rytmer med intense trommer og bas, melodisk støttet af en høj ren vokal og fængslende guitarer.

 

Ghost Ship Octavius er et hurtigt voksende navn på den amerikanske metal scene, og efter at have modtaget en overvældende respons fra fans under deres seneste debut turné i USA og Canada, er bandet nu på dets første europatur i foråret 2017.

 

Meridian (DK)

Esbjergensiske MERIDIAN debuterede i 2013 med albummet ”Metallurgy”, og er nu ude med album nr. to med titlen ”Breaking The Surface”, udgivet af Mighty Music i september 2016, og modtaget med flotte ord fra anmelderne:
Danske Meridian sparker døren ind med international elegance
(8/10) – heavymetal.dk

 

…a surprising highlight of the year 2016.” (91/100) – metaltoinfinity.be (Belgien)

 

It’s one of those albums that is very hard not to enjoy.” – Fireworks Magazine (UK)

 

Pladen er indspillet i Hansen Studios, produceret af Jacob Hansen (Volbeat, Pretty Maids, Dizzy Mizz Lizzy, etc.). Breaking The Surface er på alle måder et stort step op for bandet, der i dag fremstår stærkere end nogensinde. Meridian vandt i maj 2016 Esbjerg Rock Festivals Musikpris, og
dermed jobbet som åbner af festivalens store scene.

To singler fra albummet, City Of Holy War og Pure Celebration har begge været i heftig rotation på radiostationen MyRock.
Med Breaking The Surface er Meridian toptunet og 100% klar til indtagelse af den store scene!

Nyheder Se alle
19. marts 2018

Kontoret holder lukket i uge 13 p.g.a. påsken.

 

Imellemtiden kan du tilmelde dig Pure Urban Kultur Battle: https://www.facebook.com/events/181640039260474

 

eller ansøge om at spille til Pure Festival: https://podio.com/webforms/18181249/1221763

Nyhedsbrev