[psd] + The Nimbwits + Killing

Lørdag d. 16. sept. kl. 21.00

[psd] + The Nimbwits + Killing

Gratis entré

Dørene åbner kl. 20.00

 

 

 

“Punk, Thrash og Punk’n’Thrash på én og samme aften!

 

Odenses helt egne punk-helte, [psd], har teamet op med deres gode venner i The Nimbwits og Killing, og under påskud af at ville underholde med musik og god stemning, kommer de til Kansas City for at blive rige på salg af merchandise. Men selvom de frie markedskræfter er i fokus på denne aften, er de 3 bands dog indforståede med, at de er nødt til at levere ét eller andet på scenen, inden forbrugsfesten i merch-boden kan skydes i gang for alvor. Så det gør de:

 

Killing har lovet at akkompagnere deres old school thrash metal med et flot iscenesat babykattedrab, live for your viewing pleasure. Det bliver både herre-cute og herre-morbidt, men slet ikke lige så ambivalent, som når du skal beslutte med dig selv, hvilken af de to guitarister du skal bage på bagefter – Snade eller Ralle?

 

The Nimbwits arbejder ufortrødent videre på deres notoriske image som dansk punks arbejdslose alderspræsidenter, og lad os bare være ærlige; det er ikke kun deres take på punk, der lugter lidt af thrash – de ligner også nogen, der er nødt til at score på andre kvaliteter end det rent æstetiske.

 

[psd] udmærker sig ved, udover et virkelig fjollet bandnavn, at være Odenses absolut bedste punkband (hvis vi lige glemmer Extended Suicide og Power Regression et øjeblik), og det er på trods af at der er hele 3 punkbands i Odense, der kæmper om pladsen. Og så vil det være på dette sene tidspunkt på aftenen, at fjerdebølge-feministerne kan stoppe friblødningen og twerke dat ass outta deres bawser, for [psd] stiller også med noget så usædvanligt, som en repræsentant for både kvindekønnet og LGBT-segmentet.

 

Det bliver en uforglemmelig aften! Og fik vi sagt, at det ikke skal koste dig andet end din værdighed (og måske din mødom?), for entréen er inkluderet i din blotte tilstedeværelse”

Nyheder Se alle
19. marts 2018

Kontoret holder lukket i uge 13 p.g.a. påsken.

 

Imellemtiden kan du tilmelde dig Pure Urban Kultur Battle: https://www.facebook.com/events/181640039260474

 

eller ansøge om at spille til Pure Festival: https://podio.com/webforms/18181249/1221763

Nyhedsbrev