PURE FESTIVAL ÆNDRES TIL TO NYE ARRANGEMENTER I EFTERÅRET 2019

Vi har desværre taget beslutningen ikke at gennemføre Pure Festival d. 14. Og 15. Juni 2019. Erkendelsen af, at vi er oppe imod store festivaler og gratisarrangementer i sommerperioden gør, at vi desværre ikke kan afvikle Pure Festival som et festivalkoncept.

Vi har i stedet for planlagt to nye arrangementer i efteråret 2019, hvor vi vil præsentere programmet fra Pure Festival i nye rammer.

Dette med en forhåbning om, at der vil være større opbakning til arrangementerne på dette tidspunkt.

Vi tror på vækstlaget og vi tror på, at det er vigtigt at få disse nye talenter frem i lyset. Vi har dog erkendt, at vi ikke kan belyse vækstlaget i en periode med så massive mængder af kulturelle aktiviteter og arrangementer i Odense og hvor der hovedsageligt er fokus på store navne.

Denne beslutning om at ændre koncepten og annoncere to nye datoer er også konsekvensen af, at der ikke er solgt nok billetter. En del af konceptet bag Pure Festival er, at de regionale bands kan opnå en indtjening selv via billetsalg. Vi må dog konstatere, at der langt fra er solgt nok billetter til, at det er økonomisk forsvarligt for os at gennemføre en festival.
Generelt er økonomien i vækstlagskulturen hårdt spændt og udsigterne for de mindre aktører i Odense bliver ikke bedre med fremtidens besparelser.

Kulturen er ikke død, den er bare maks presset.

Praktisk:
Hvis du allerede har købt billet til Pure Festival får du automatisk din billet refunderet.
Vi afholder to nye arrangementer d. 23 og d. 30. November 2019 i spillestedet på Kansas City.
Billetsalget til dette starter snarest muligt. Hold øje med både vores Facebookside samt kansascity.dk.