Red Warszawa

Lørdag d. 18. marts kl. 21.00

Red Warszawa

“Bolcher i Pisserenden – Live forår 2017”

Forsalg: 110,- kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 140,- kr.

Dørene åbner kl. 20.00

 

Da den engelske technoscene var på sit højeste i 90’erene observerede man et spøjst fænomen. Der var taget bider af urinalkuglerne på de venue-tilknyttede urinaler. Længe var der undren om dette, men så kom det frem at folk som tog ecstasy pissede en del af stoffet ud igen og en del af dette bandt sig kemisk i urinalbolcherne. Hvordan denne opdagelse så er blevet gjort, er den virkelige joker i historien. For hvad kom først…

1. den lavpraktiske tilgang til det: “hey jeg bider lige i en urinalkugle helt uopfordret.. for no reason”
2. Vi har nu haft urinalkugler fra Sheffield med i laoratoriet og de viser tydelige tegn på at de er blevet overpisset af dopeheads. Herefter er vi gået til pressen for at eksponere denne kæmpe opdagelse hvorefter folk hurtigt har set en mulighed for lidt ekstra “pille”-misbrug.

man ved det ikke… ved man vel???

Hvad har det så med red warszawa at gøre??? jo fænomenet med de “smagte” urinalbolcher har også været observeret til Warszawa-shows, men her er det nok snarere et spørgsmål om at folk hilser og genkender hinanden på den måde. Og det er til trods for at Red Warszawa næsten ikke spiller Techno.

Så kom og smag seneste kollektion fra Haribo og dine venner!!!

Nyheder Se alle
30. oktober 2017

Der er udsolgt af stande til loppemarkedet 5. nov.

 

Vi glæder os til at se en masse standholdere og gæster fra kl. 10 – 16.

Nyhedsbrev