Sanne Jam og En Lille Pose Støj

Fredag d. 5. okt. kl. 20.00
Sanne Jam og En Lille Pose Støj
Forsalg: 75,- kr. (ekskl. gebyr)

Dør: 85,- kr.
Dørene åbner kl. 19.00
Arrangør: Sanne Jam og En Lille Pose Støj

 

 

Sanne Jam
Sanne Jam fra Odense opstod 2012, da Heidi fandt nogle ligesindede, der delte passionen for Sanne Salomonsens musik. Sætlisten udvidede sig ha-stigt, og første job var i kalenderen allerede året efter med et hold drenge, som havde over et halvt århundredes erfaring fra den musikalske landevej.

Sanne Jam spiller numre fra Sanne’s tid i Sneakers og helt frem til de nyeste hits fra Sanne’s solokarriere: F.eks. ”Sui Sui”, ”Jeg ’i live”, ”Kærligheden kalder”, ”Den jeg elsker” og ”Solskin efter regn”.

I Sanne Jams optræden, stråler det klart igennem, at alle musikere på samtli-ge poster er inkarnerede Sanne fans, som vælger at håndtere musikken ud fra Sanne’s eget live perspektiv: Rå, uhæmmet og fuld af energi på scenen, som vores ægte danske ”rock mama” kan levere det!

Sanne Jams kalender var i 2017 fyldt godt ud med shows i Jylland og på Fyn, men Sjælland har også budt sig til i 2018 – så der er virkelig vind i sejlene for den fynske ”rockmama” Heidi og hendes power rock band.

 

Sanne Jam er: Heidi Geertsma: Vokal, Kim Olsen: Keyboards og kor, Flemming Jørgen-sen: Bas og kor, Michael Geertsma: Guitar, Michael Clausen: Trommer

 

 

En Lille Pose Støj

En lille pose støj er navnet på et yderst velspillende band fra Odense, som hylder den folkekære musiksmed – Kim Larsen!

Bandets forsanger og frontfigur Claus synger med så stærk, og sikker en vokal, at de utallige Larsen-klassikere opleves som den ægte vare, og lidt til! Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, består bandet af brødrene Jensen, på bas og guitar, samt Hr. Holmegaard og Hr. Højvang på henholdsvis keyboard og trommer. Alle bidrager hver især til at løfte numrene op på et suverænt niveau, med en sjældent set energi og entusiasme.

 

Fængende soloer og fantastisk riffs er bare nogle af bandets varemærker. Repertoiret udspiller sig udelukkende i Kim Larsens univers, hvilket altid vækker glæde blandt publikum. – Det, krydret med bandets gode indbyrdes kemi og åbenlyse spilleglæde, gør en aften i selskab med ”En lille pose støj” til en uforglemmelig oplevelse.

 

Nyheder Se alle
11. oktober 2018

Kontoret holder lukket for personlig henvendelse i uge 42.

 

Forventet nedetid på internettet

Tirsdag d. 16. okt. Fra kl. 07.00 til 09.00 forventes internetforbindelse afbrudt på Kansas City pga. en opgradering af forbindelsen.

 

Forbindelsen forventes genetableret senest kl. 09.00.

 

Vær opmærksom på at I muligvis skal genstarte jeres udstyr for at få forbindelse igen.

Nyhedsbrev