Tinderbox Band Battle

Torsdag d. 12/04-18 kl. 20.00

Tinderbox band Battle

Dørene åbner kl. 19.00

Gratis entré

 

Så er de fem finalister, der spiller hos Kansas City fundet! Du kan glæde dig til at opleve……
 
Dead Witch
Slip The Void
Strangers In Town
Timur
YOUDAS

 

Tinderbox Band Battle vender tilbage

 

I år præsenteres musikkonkurrencen for fynske bands i samarbejde med TV 2/Fyn

 

Sidste år bød spillestederne Kansas City, Studenterhus Odense og Musikhuset Posten på tre aftener med musik leveret af bands med tilknytning til Fyn, og resultatet blev at tre bands – Holmens Hustlers, A Man From Jupiter og Grusom – alle fik mulighed for at give koncert under Tinderbox 2017.

 

Tinderbox Band Battle vender tilbage i år, men ikke nok med at de tre spillesteder igen lægger scener til finaleaftenerne med unge fynske talenter, så er TV 2/Fyn denne gang med som officiel mediepartner og med til at udvælge, hvem der skal spille på Tinderbox 2018.

 

Sidste år blev de tre bands udvalgt af en jury bestående af professionelle repræsentanter fra musikbranchen efter at være kommet gennem et nåleøje med 88 tilmeldte bands. Men denne gang bliver hele Fyn altså involveret i udvælgelsesprocessen.

 

– Vi har været meget glade for samarbejdet med de tre spillesteder og er meget begejstrede over nu også at kunne indgå dette samarbejde med TV 2/Fyn, der sikrer, at alle deltagerne i de tre finaleaftener bliver præsenteret for tusindvis af seere på tv og sociale medier. Målet med Tinderbox Band Battle er netop at understøtte det lokale musikmiljø, og eksponeringen kan forhåbentlig hjælpe alle de unge talenter og ikke kun de tre navne, der får mulighed for at give koncert under Tinderbox, siger pressechef for Tinderbox, John Fogde.

 

Tilmeldingen til Tinderbox Band Battle præsenteret i samarbejde med TV 2/Fyn åbner mandag 12. marts via Tinderbox.dk, og man kan tilmelde sig indtil søndag 25. marts. Herefter vil de tre spillesteder udvælge kandidater til hver finaleaften, som man vil kunne stemme på fra fredag 30. marts til onsdag 4. april. Dagen efter annonceres det, hvilke navne man vil kunne opleve på de tre finaleaftener:

 

10/4 – Musikhuset Posten

11/4 – Studenterhus Odense

12/4 – Kansas City

 

Der findes en vinder til hver finaleaften, der vil blive tilbudt en plads i programmet under Tinderbox 2018.

Nyheder Se alle
28. maj 2018

Vi ser os desværre nødsaget til at aflyse markedsdagen pga. for få tilmeldte.

Om det er det gode vejr eller tidspunktet, ved vi ikke, men vi vil hellere aflyse, end stå med få boder.

Vi glæder os til gengæld til undergrundskulturfestival til Pure Festival fredag d. 1. juni og lørdag d. 2. juni!

Dørene åbner kl. 15.00!

Nyhedsbrev