Corona-update!

Som følge af regeringen og folketingets udmelding om nye restriktioner i kampen mod den stigende smitte i befolkningen, tager vi på Kansas City et par nye tiltag i brug. Det gør vi for at sikre at I, alle vores kære gæster, kan tage til koncert med ro i sindet og bekymringsfrit nyde en masse dejlig musik med en kold fadøl i hånden!

Fremover vil der, så længe de nuværende restriktioner stadig er gældende, kun være 200 billetter til salg til vores arrangementer. Færre billetter betyder færre gæster, men væsentlig mere plads til dem der kommer. Det gør vi så vi kan sikre god afstand mellem gæster og dermed mindske risikoen for smitte.

Det betyder også at det ikke bliver et krav for gæster at vise coronapas for at få adgang til koncerter og andre arrangementer herude. Selvom det ikke bliver et krav, at man skal fremvise coronapas opfordrer vi alle gæster til at lade sig teste eller vaccinere inden de besøger – og selvfølgelig blive hjemme hvis man føler sig sløj.

Jeres sikkerhed og tryghed er det vigtigste for os, og derfor vil der fortsat være rig mulighed for at spritte hænder og holde afstand til koncerter. Alt personale på arrangementsaftener vil desuden være i besiddelse enten af et gyldigt vaccinepas eller en negativ test, der er højest 72 timer gammel.

Pas på hinanden derude – vi ses på Kansas City til en masse coronafrie koncerter!