Disse bands skal spille til Pure Festival 2019!

Pure Festival Odense Kansas City 14. 15. juni 2019 kunst film musik
Vi offentliggør netop disse uger bands, der skal spille til Pure Festival 2019, 14. + 15. juni, og du kan følge med herinde og se, hvem du ikke må gå glip af!

Vi afholder for tredje år i træk undergrundskulturfestivalen Pure Festival. Her er fokus på den rene kultur skåret helt ind i til benet. Vi præsenterer både musik, film og kunst.

Live og permanent kunst fra lokal kunster NMAAR

Den lokale kunster NMAAR vil begge dage lave live kunst, som du kan følge med i. Han vil sørge for, at vores entré bliver fyldt med kunst, der kommer til at hænge på væggene permanent. Hvad der ender på væggene må du komme forbi for at finde ud af.

Specktors + lokale bands er allerede offentliggjort

Det kommer til at være Lågsus, når Specktors lukker og slukker den ene festivaldag! Derudover er der offentliggjort Kalaset, der havde en stærk finaleaften til Tinderbox Band Battle, Black Tritonus der er et lokalt, up-coming metalband og Epofish, der sørger for eminent nu-metal på scenen.

Samarbejde med Odense Filmværksted

I samarbejde med Odense Filmværksted vil vi præsentere fire forskellige kortfilm, der alle her en relation til musik. De fire film offentliggøres snart!

Følg med på Facebook-begivenheden her, og hold dig opdateret på alle acts til festivalen!