Artillery + Dead Witch + Kill Trip + Arsenic Addict + Epofish

2019/11/30 kl. 20:00
Forsalg: 120 kr. (inkl. alt) Dør: 150 kr.
Dørene Åbner: 19:00

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget! Vi kunne desværre ikke gennemføre Pure Festival 2019, men vi tror stadig på vækstlagsmusikken og derfor rejser vi os op af asken igen!

Over to dage præsenterer vi nu noget af programmet fra Pure Festival! Denne gang på scenen i vores egen spillested. Den foreløbige line-up denne aften er:

Artillery

Dead Witch

Dead Witch er lyden af aggressiv og tungt groovende hardcore, der ikke uden videre lader sig definere. Bandets lyd inddrager inspirationer fra en bred vifte af stilarter såsom doom, stoner og post-metal. Teksterne tager livtag med samfundets voksende apati og livets udfordringer samt kampen mod de indre dæmoner.
Dead Witch startede i sensommeren 2016, indspillede deres første EP i foråret 2017, og tog de første skridt som liveband i efteråret samme år, bl.a. som support for Caustic og Konvent. 2018 har budt på indspilning af bandets anden EP samt koncerter med Drukner, Hiraki, Ethereal Kingsoms, Livløs, Billy Boy In Poison og Anubis Gate samt en finaleplads i Tinderbox Band Battle 2018.
Live er Dead Witch et knytnæveslag i mellemgulvet. Centralt for oplevelsen er forsanger Kenneth Sjølunds intense tilstedeværelse på og foran scenen, hvor han kommer helt op i hovedet på publikum, solidt bakket op af resten af bandet, som udgør et tungt og nådesløst sansebombardement.

Kill Trip

Kill Trip spiller sludge/stoner rock, og stjæler inspiration med arme og ben fra de bands de selv hørte som unge; bl.a. Down, Life of Agony og Alice in Chains. Men også nyere bands som Red Fang og Kowloon Walled City er inspiration.

Tekstuniverset omhandler bl.a. desperationen/frustrationen ved fattigdom, stofmisbrug, død, klimaets forfald, krig, religion/spiritualitet, mysticisme og de naturlige elementer der omgiver os.

En særlig drivkraft er frygten for at være den generation, der skal stå vidne til jordens endeligt.

Arsenic Addict

Arsenic Addict spiller morderisk dødsmetal med inspiration fra det mørkeste vanvid, der lurer i menneskers sind. Kødfulde riffs inviterer til amok i blodrus og bragende blastbeats eksploderer sarte hjerneskaller, mens ildevarslende melodiske stykker fastholder grebet om halsen og ikke giver slip, før det er for sent. De grufulde fortællinger om lemlæstelse og lig i forrådnelse leveret i aggressiv growl fuldender soundtracket til dit næste drab.

Med udgangspunkt i seriemordernes forstyrrede verden skabtes de første frygtindgydende numre i 2016, og i slutningen af 2017 var Arsenic Addict klar til at invitere publikum indenfor til knusende tung dødsmetal i torturkælderen. Gennem 2018 har bandet gjort nætterne utrygge rundt om i landet, bl.a. til CC Hegn Festival i Silkeborg, Metal Café på Godset i Kolding og Skrækfest i hjembyen Odense. Desuden findes nummeret ’Serenade From Beyond’ på den anmelderroste metal-compilation Hell Comes Around III.

Epofish

Epofish is early 2000er style nu metal with the ambition to make metalheads headbang to rap-music and hiphop-fans cheer for 16 bars dropped on a metal riff.
Originally formed in 2015 and split-up shortly after, Epofish got back together in 2018 to pay tribute to bands like Limp Bizkit and Rage Against the Machine.
Epofish mixes influences from hardcore, stoner and punk with raps filled with anger and sarcastic social criticism.

Støt et af de 4 upcoming bands ved at købe din billet via et af nedenstående links

Støt Arsenic Addict
Støt Kill Trip
Støt Death Witch
Støt Epofish