AuditionDays

Support: Arr.: ORA
2021/09/17 kl. 20:00
Forsalg: 0 kr. (inkl. alt) Dør: 0 kr.
Dørene Åbner: 19:00

Dørene åbner kl. 19.00

AuditionDays koncertaften i rappen og hip hoppen tegn ft. Musokes Odyssé, Johnas-K og Uartig. Line up: Musokes Odyssé


Kvartetten MUSOKES ODYSSÉ kombinerer kræfter fra Uganda, Congo, Ghana og Danmark og laver poesi/rap. Projektet er en socialrealistisk fortælling som kommenterer på samfundsudviklingen i relation til den rå kriminalitet og etnicitet. Vores shows veksler mellem storytelling og jazz rap.Lyt til Musokes Odyssé her:
https://youtu.be/kh-3wr9qNXs
https://www.facebook.com/musokesodysse

Johnas-K
I sin mission for at repræsentere både det nye og det gamle, skaber rapkunsteren Johnas-K noget helt unikt! Han bryder de statiske bevægelser, som vi befinder os i.
Inspireret af de gode gamle rappere som L.O.C, Suspekt og PerVers, leverer Johnas-K ultra sprøde beats med rytmer af klassisk lyd og nymoderne beats. Med et glimt af humor rapper han om hverdagens undertrykkelse.Lyt til Johnas-K her:
https://www.youtube.com/watch?v=poStHrrjjsQ
https://www.facebook.com/Johnas-K-236323686415242

Uartig
Uartig er en solo artist der dyrker undergrunds rap og hip-hop. Hans musik er unik og tekstuniverset er både dybt, men også fyldt med sprængfarlig action. Musikken er hård, tit med en aggressiv eller dyb atmosfære gemt i sig. Med virkemidler som man finder i moderne hip-hop og trap er Uartig en upcoming ”star” på dansk jord.Lyt til Uartig her: https://orcd.co/uartigapocalypse
https://www.facebook.com/HamDerUartig/

—————————————————————————-

AuditionDays er en koncertaften og et coachingforløb hvor alle optrædende får feedback fra et panel af etablerede musikere og professionelle branchefolk.Koncerterne er en del af AuditionDays 2020 der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond