Bite The Bullet

Support: + Fennec On Fire
2019/10/26 kl. 21:00
Forsalg: 70 kr. (inkl. alt) Dør: 90 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Hvordan ville det lyde, hvis Jack White tog stoffer med Daft
Punk og inviterede Tama Impala med på en streg?
Bite The Bullet giver et kvalificeret bud!

På danske Bite The Bullets nye EP “Blackout”, cutter trioen deres riffbårne rocklyd op med letantændelige elektrobeats, fængede pophooks og krystalklare synths. Resultatet er et vildtvoksende og dansabelt bud på syrepop anno 2019.

Indspilningerne bærer præg af trioens upolerede livelyd, men her suppleres den guitardrevne retrorock af vintage-synths, kølig rumklang og hook-fyldte omkvæd, hvor der er højt til loftet.

Bite The Bullet har flere intensive europaturnéer på samvittigheden. Her har navnlig de tyske og spanske koncertgængere kastet deres kærlighed efter den dansk rocktrio. De hyppige ture ned ad den tyske autobahn har givet trekløveret et trofast fanskare sydpå, og har gjort dem til et toptunet live act, som besidder en utæmmet energi, der er en sjældenhed herhjemme.

“At spille en koncert er, for os, ikke bare at lire et par sange af for et publikum. Nej, vi vil sgu’ have folk til at være en del af festen og vi er ikke bange for at lukke dem ind” fortæller forsanger Thomas Storgaard Christiansen, om bandets højeksplosive koncerter. Bite The Bullet spiller med en energi og en indlevelse, der gør det vanskeligt for selv de tungeste ben at stå stille. Noget som det danske publikum senest fik at føle, da Bite The Bullet spillede support for Magtens Korridorer rundt omkring i Danmark i december 2018.

Fennec On Fire

Powertrioen Fennec On Fire fra Odense spiller rock i et moderne lydbillede. Musikkenkendetegnes af tunge og groovy riffs og trommer, som i følgeskab med en karismatisk vokalskaber et stemningsfuldt lydunivers. Bandet bevæger sig et sted imellem den bluesy ogmere hardrockede lyd og leger med oktaver og vokale harmonier for at skabe et unikt udtryk.I teksterne er bandet ikke bange for at stille spørgsmålstegn ved politiske ogsamfundsmæssige emner – og også den svære identitetsopbygning er et gennemgåendeemne. Fennec On Fire består af Thomas Krat på vokal og guitar, Mathias Vinsten på bas ogTristan Lau Hoyle på trommer.Bandet udgav debutalbummet “Stuck in the Desert” i marts 2018 via selskabet GatewayMusic. Udgivelsen fik opmærksomhed fra magasiner som Classic Rock Society (UK) ogSoffisso Core (IT), hvor bandet sammenlignes med navne som Queens of the Stoneage ogSoundgarden

Arrangementet og Kansas City er støttet af:
By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune