Bo Evers

2019/03/23 kl. 21:00
Forsalg: 100 kr. (inkl. alt) Dør: 120 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Du kender sange som storhittet ‘Fred’, ‘Barry White’ og ‘Hver Anden Weekend’ og du kender Bo Evers’ karakteristiske kvækkende stemme. Bo Evers er en orddriblende trubadur og hans underfundige rim og skæve menneske-observationer er forfriskende og en oplevelse i sig selv.

 

Bo Evers og hans band udfordrer den traditionelle dansksprogede musik ved at kombinere det underfundige folk- og vise-univers med både den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop og punk!

 

De følsomme og humoristiske tekster og den sprudlende, legesyge musik blomstrer op i en højere enhed til koncerterne, og sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når det musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

 

I starten af 2019 følger Bo Evers op på udgivelserne “Stiv” og “Blød” med EP’erne “Liv” og “Død”. Der lægges ud med to singler fra ”Død”, der – som titlen antyder – vil være fra den mere alvorlige og tragikomiske side af Bo Evers. Sangene omhandler primært følelser i forbindelse med et brud og døden af en relation til et menneske, der har været én nær. Humoren, ironien og det tragikomiske vil dog, på vanlig vis, have en bærende rolle og krydre alvoren med komiske, skæve betragtninger.

 

Arrangementet og Kansas City er støttet af:
By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune