CLASSIC ROCK FESTIVAL

Support: m. Easy Livin´ + Falling Hazard + Ozzy Jam
2019/09/28 kl. 21:00
Forsalg: 130 kr. (inkl. alt) Dør: 150 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Masser af guitar og klassiske sange, dygtige musikere og stærke sangere.

Lørdag den 28. september er det præcis, hvad man præsenteres for på Kansas City i Odense, hvor en miniudgave af den københavnske Classic Rock Festival kommer til byen med tre af sine stærke bands.

Classic Rock Festival har med stor succes kørt to år i træk i København og bliver nu taget ’on the road’ – med første stop i Odense, hvor man kan møde lokale Easy Livin’, der giver deres hyldest til Uriah Heep, Falling Hazard, som hylder Thin Lizzy, og Ozzy Jam, som gør Ozzy Osbourne kunsten efter.

Classic Rock Festival er en festival med nogle af landets bedste og mest flittige hardrock-musikere på samme plakat og med ét formål: At skabe en fest med den musik, som det voksne publikum voksede op med.

Easy Livin´ – Uriah Heep Tribute

Easy Livin´ er formentlig det eneste Uriah Heep-tribute-band i hele Nordeuropa, og kvintetten spiller på 9.nde år Uriah Heeps fantastiske sange fra bandets absolutte storhedstid 1970 – 1977.

Du bliver ikke snydt for de fede hits som ”Gipsy”, July Morning”, ”Easy Livin´” og ”Traveller In Time”.

Men det skal ikke kun handle om 70´erne, for Easy Livin´ er også i gang med Uriah Heeps nyeste sange fra 2018.

Falling Hazard – A Tribute To Thin Lizzy

Masser af guitarer og rigtig mange hits. Gode, genkendelige sange og masser af høj live-energi. Det er, hvad Danmarks flittigst optrædende hyldestorkester til Thin Lizzy, Falling Hazard, byder på.

Bandet er en stærk kvartet, hvor de to faste guitarister, Theis Henriksen og Janne Stark, i overbevisende stil skaber Thin Lizzys signaturlyd, som er båret af guitarharmonier og stærke soli. Rytmisk formår Juri Møller Rasmussen (trommer) og Lars Schmidt (bas) at fange det karakteristiske, lette og sine steder ganske funky Thin Lizzy-swing.

Falling Hazards optrædener har taget fart efter, at den internationalt anerkendte svenske guitarist Janne Stark er kommet med i bandet, som har optrådt flere gange på Rockbåten i Sverige, på High Voltage og Halmtorvet 9 i København, Posten i Odense, Vershuset i Næstved, Lygten Station, Zeppelin Rock Bar, Valby Kulturdage, Rødager, Jernstangen og mange andre steder.

Janne Stark har været en fremtrædende del af den svenske metal- og hardrockscene siden slutningen af 1970’erne først med Overdrive og siden med et væld af andre bands. I disse år er han en stærk guitarist i Grand Design samt i Locomotive Breath, Mountain of Power og nu helt aktuelle Merryweather – Stark. Vokalen i Falling Hazard tager guitarist Theis Henriksen sig af på yderst autentisk vis. Theis Henriksen og Lars Schmidt er kendte fra Mighty Blues Band.

Der bliver selvfølgelig spillet de store Thin Lizzy-hits som Whiskey In The Jar, The Boys Are Back In Town og Dancing In The Moonlight. Og så bliver der også plads til nogle af de mere sjældne og eksotiske sange fra Thin Lizzys store bagkatalog – og sange, som ikke er blevet officielt udgivet.

”Thin Lizzys musik er eviggyldig og kan stadig sparke en rigtig god fest i gang. Der kan danses og synges med. Der er tale om sange om musik, som er stærkt vanedannende og iørefaldende, tekster, der rammer lige i hjertet og guitarspil af absolut topklasse,” siger bassist Lars Schmidt.

Falling Hazard har nu indledt sangskrivningen til bandets debutalbum, bestående udelukkende af egne kompositioner – i stilen groovy 70’er guitar hard rock.

Ozzy Jam

Ozzy Jam hylder The Prince of Darkness, The Blizzard of Ozz, The Godfather of Heavy Metal. Og bandet gør det for fuld musik og med hele udstyret.

Således er sanger Thomas K. Olesen dressed up og sminket, så han ligner Ozzy Osbourne, og ja, sceneshowet er også identisk. Og meget underholdende.

Ozzy Jam spiller alle de kendte numre fra hele hans solokarriere og i selskab med Ozzy Jam vil man derfor kunne synge med på numre som Crazy Train, Bark at the Moon, Mama I’m coming home, No more tears og Mr. Crowley. Og man kan lufte den nostalgiske luftguitar til alle de melodiske guitarsoli fra Randy Rhoads, Zakk Wilde og Jake E. Lee.

Bandets medlemmer er alle meget rutinerede musikere fra den danske live-scene og har fortid i mange forskellige bands, både kopi og original musik. Bandet sætter en ære i at ligge så tæt som muligt op ad Ozzys visuelle stil og lyd og der er garanti for en oplevelse ud over det almindelige – som det også er med The Prince Of Darkness.