Cody AFLYST

2020/04/11 kl. 21:00
Forsalg: 70 kr. (inkl. alt) Dør: 90 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Grundet myndighedernes nyeste tiltag for at forbygge smitte af Coronavirus er arrangementet CODY 11/04-2020 aflyst.
Alle billetter købt i forsalg refunderes automatisk.
Arrangementet vil blive gennemført på et senere tidspunkt.

Den anmelderroste kvartet er klar med syvende udspil, som er bandets til dato mest ambitiøse og samtidig smukkeste album. Albummet er som at åbne en skuffe med gamle polaroider: Dén fest, dén udsigt, dén duft, dét udviskede fejlskud, som du stadig kan huske alt omkring. Små glæder, vilde følelser, ubehagelige tanker, de evindelige store spørgsmål.

Albumtitlen er Win Some, og noget af det indtagende (winsome) ved det er dets kaleidoskopiske strøm af minder, indtryk og følelser. Kvartetten bevæger sig stilistisk friere end før: Codys altid stærke melodier svæver, hakker og vendes på hovedet i et filmisk, både poetisk og råt lydunivers. Lytteren kommer langt omkring med hylende guitarer, opklippede klaverfigurer, improviserede strygereventyr og fuldfed bas. Win Some er som forgængeren I’ll Ride With You fra 2016 blevet til i samarbejde med producer Mads Brinch (Bisse, Niels Skousen, Blaue Blume, Folkeklubben m.fl.)

Siden debuten i 2009 er Codys lyd blevet kaldt post-folk, post-rock, country, crooner, indie m.m. Kært barn har mange navne. Selv ser de fire faste medlemmer Line Felding, David Fjelstrup, Frederik Thybo og Kaspar Kaae sig som et rockband med en plan for livet. De vil blive ved med at udfordre sig selv og publikum med musik, man har lyst til at blive ved med at vende tilbage til.

CODY har været aktive i Danmark og udlandet siden 2008, og bandet udgav deres debut-EP CODY og debutalbum Songs i 2009. I alt er det blevet til fem albums og to EP’er, som alle er blevet rost til skyerne af både danske og udenlandske medier. Men selvom bandet er blevet taget godt imod af anmelderne og ikke mindst publikum, har det også været en udfordring at holde maskinen i gang. Cody er gået fra syv medlemmer, et stort kollektiv, til nu at have fire medlemmer, der har været med fra den spæde start. De har plejet et stærkt venskab gennem årene. Den slags venskab, man vel kan kalde familie.

Det nye album Win Some afspejler på flere planer et band, som har spillet sammen i over 10 år, og som har udviklet sig til noget ganske særligt. Både den kompromisløse karakter af Win Some, men også bandets liveoptrædener, er et eksempel på, at det i sidste ende betaler sig at gå gennem ild og vand sammen. ”In the end you win some”.

Arrangementet og Kansas City er støttet af:
By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune