Meltdown *AFLYST*

Support: + Verdande + Crown The Beast
2019/08/22 kl. 20:00
Forsalg: 60 kr. (inkl. alt) Dør: 80 kr.
Dørene Åbner: 19:00


Verdande

VERDANDE er et progressivt dansk metal band med base i Esbjerg. Bandet startede ud som en instrumental kvartet i 2016, som en del af et projekt på Syddansk Musikkonservatorium, men voksede hurtigt til et fuldendt lineup med talentfulde vokalist Søren Sedit i spidsen.

Inspireret af bands som Gojira, Opeth og Periphery, fokuserer VERDANDE på sangskrivning med spændende musikalske stykker, heftige riffs og hypnotiserende melodier. Dette kommer til kende på deres selvbetitlede debut EP, som er blevet mixet og mastereret af Jonas Haagensen i Hansen Studios.

På trods af deres korte levetid, har bandet allerede spillet en håndfuld koncerter i både Danmark og Tyskland. De har modtaget stor ros for deres energiske shows, hvor man kan forvente et veludført set, med en kombination af groovy riffs, lynende guitar soloer og et atmosfærisk univers med drømmende passager.

Crown The Beast


Efter tre hæsblæsende år, har Odenseanske Crown The Beast efterhånden cementeret sig, som et af Fyns mest fremtrædende metalbands. Gennem sin levetid har bandet delt scene med etablerede danske bands som Crocell, Dawn of Demise, Spitanger, Prevail, The Tombless og Artillery. I august 2017 varmede Crown The Beast op for mægtige Cryptopsy, hvor de høstede 7 skulls, sammenlignet med Canadiernes 8, fra heavymetal.dk, der blandt andet havde følgende at sige: ”Det var tungt. Meget tungt. Bandets flabede attitude, knusende breakdowns og groovy rytmer blæste hurtigt lillebitte 1000Fryd omkuld”. Den tunge blanding af melodisk død og groove-­metal er inspireret af bands som Lamb Of God, Himsa, Pantera, At The Gates, Whitechapel og Morbid Angel. Hysterisk sav, supersoniske blastbeats, atmosfæriske harmonier og breakdowns der kan måles på Richter-­skalaen danner fundamentet for bandets distinktive lyd. Dette bliver kombineret med en decideret rasende vokal, der strækker sig over hele spektret, lige fra angstprovokerende screams til dybe gutterals der går direkte i mellemgulvet.